NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Hírek

Momentum: A Fidesznek ma Szombathelyen nincs mondanivalója számunkra

A szombathelyi szervezet elnöke is reagált arra, hogy Balázsy Péter szerint csak politikai hisztériakeltés volt a polgármesterjelölti vita kérdése.

Közlemény:

Döbbenten olvastuk a mai fejleményeket a polgármester-jelölti vitával kapcsolatban, miszerint Balázsy Péter, a Fidesz jelöltje nem kíván rajta részt venni.

Mi a Momentumban mindig arra kérjük szimpatizánsainkat, merjenek és akarjanak érvelni, mert a vitakultúra az egyik olyan dolog ma Magyarországon, amit a Fidesz lépésről-lépésre kiirtott a közösségekből.

A történelem korai időszakában a fiataloknak még tanították az érvelést, létezett “szónoklattan”, és csak a legjobban érvelő politikusok tudtak valódi népszerűséget szerezni maguknak. A színvonalas beszédekkel párhuzamosan a vita “műfaja” is csiszolódott, és a modern, szélesedő médiában az igazi vezetők valódi eszmecseréket és érveléseket folytattak, személyeskedés nélkül, a másik fél meghallgatásával, logikusan felépített mondanivalóval, higgadt szempontokkal és nagyon gyakran frappáns, humoros visszavágásokkal.

A Fidesz viszont úgy gondolja, nincsen mondanivalója a szombathelyiek számára. Nem kívánnak sem a problémákkal, sem azok megoldásával foglalkozni. Ezzel a gőggel, ezzel az arroganciával nem lehet, nem szabad egy megyeszékhelyet vezetni. A sikeres városirányításhoz párbeszéd, ötletek, valamint konszenzus kell. Ez az, ami az elmúlt 9 évben is hiányzott - így vált Szombathely gazdátlan, koszos, elhanyagolt településsé.

Október 13-án nem csak képviselő-jelöltekről, és polgármesterről fogunk szavazni, hanem arról is, hogy végleg szakítunk-e az eszmecserékkel, a vitakultúrával, az érveléssel, és elsüllyedünk a gyűlölet és az agresszió mocsarában, vagy közösen, a szombathelyiekkel együtt elkezdhetünk egy modern, békés, európai várost építeni! Éljen Szombathely!

Nagy Donát
elnök, Momentum Mozgalom Szombathelyi Helyi Szervezete

Hozzászólások (2)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

shopron: M**rt m*r* sz*m*t*tt, h*gy m*jd m*g f*gj*k m*nd*n* k**?...
A titokzatos fekete autó a nemzetbiztonsági szakszolgálaté - írja posztjában Czeglédy Csaba
jeremias: B*z*m b*nn* h*gy N**l *s m*nd*n k*s cs*pps*g m*gk*pj* *zt * s*g*...
Most akkor megkapja állami támogatással Noel a 700 millió forintos gyógyszert vagy sem?
Truthseeker: Ny*lv*nt*rt*sb*n n*m sz*r*pl* r*ndsz*m m**tt t*tt f*lj*l*nt*st....
A titokzatos fekete autó a nemzetbiztonsági szakszolgálaté - írja posztjában Czeglédy Csaba
Szentkirályi: *d**t*.N*l*t*k * g*nd*k n*m k*cs*k.* l*gn*gy*bb b*j,h*gy t* k*zt...
A vállalati koronavírus-teszt miatt az adatvédelmi hatósághoz fordult a szombathelyi TDK egyik dolgozója
Rőzsike : M*g *zt s*m t*dj*k h*gy f*g *l*k*ln* * j*rv*ny h*lyz*t, d* m*r *...
Őszig hosszabbítaná meg a veszélyhelyzetet a kormány