NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Gazdaság

Minden Audi-dolgozó 350 ezer forintos Covid-bónuszt kap Győrben

Az áprilisi fizetésükkel kapják meg.

Úgynevezett Covid-bónusszal jutalmazza az Audi Hungaria Zrt. több mint 12 ezer munkavállalóját, a vállalat ezzel fejezi ki köszönetét és elismerését a járvány miatt nehezített helyzetben is helytálló munkavállalóinak - mondta az MTI megkeresésére pénteken a vállalat.

Az egyszeri bónusz összege bruttó 350 ezer forint, amelyet az arra jogosult munkavállalók az áprilisi bérrel, május elején kaphatnak meg.

A vállalatnál az elmúlt napokban az Audi Hungaria Független Szakszervezet kezdeményezésére folytak a tárgyalások az egyszeri juttatásról.

fotó:

A tájékoztatás szerint Knáb Erzsébet, az Audi Hungaria Zrt. személyügyért és szervezetért felelős igazgatósági tagja a megegyezést követően azt mondta, hogy munkavállalóik kiválóan helytálltak és munkájukat példaértékű elkötelezettséggel végezték, amellyel jelentősen hozzájárultak az Audi eredményességéhez az elmúlt időszakban.

Az Audiról

A győri székhelyű Audi Hungaria Zrt. az Audi konszern tagja, az Audi és a Volkswagen konszern központi motorszállítója.

Tavaly 1,043 milliárd euróval (379,026 milliárd forint), 7,518 milliárd euróra (2732,041 milliárd forint) csökkent az Audi Hungaria Zrt. árbevétele. Adózott eredménye 499,1 millió euró (181,372 milliárd forint) lett, 114 millió euróval (41,427 milliárd forint) több, mint 2019-ben.

Összesen 1 millió 661 ezer 599 motort és 155 ezer 157 járművet készítettek 2020-ban Győrben. A motorok száma 2019-hez képest 307 143 darabbal csökkent, míg a gyártósorról legördülő járművek száma 9660 darabbal volt kevesebb, mint az előző évben.

Tavaly év végén a vállalat 12 226 embert foglalkoztatott.

Hozzászólások (3)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

Nati: * gy*l*l*t *s f*l*l*m k*lt*s * l*gf*bb sz*mp*nt! Gy*l*z*t! *z *...
Hende Csaba a kezünket simogatja vagy a torkunkat fojtogatja?
Nati: *z *g*sz *l*t*b*n n*m *rt*k *nny*t v*rk*ny*r*l, m*nt m**t* "...
Várkonyi Andreára testőrök vigyáznak
Nati: H*ly*k *s v*gy*nk, m*rt m*r r*g *l k*ll*tt v*ln* z*v*rn* *k*t!...
Ismét meghosszabbította a kormány a járványügyi készültséget
Nati: R*m*lj*k * t*szt*t*t*zb* v*gz*k, m*g *tt s*m t*dn*k m*gsz*b*d*ln...
Jön az egyházi lakásügynökség
Nati: j*sk*01, m*ndt*m m*r, *zt *rt*k, *lm*h*tsz! R*ssz*nd*l*t*, j*ll...
Illés Károly szerint a kormány jogosan vette el a szombathelyi emberek pénzét