NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Könnyű

Le lesz vágva a fejed! Sorra kapja a fenyegetéseket Mia Khalifa, a libanoni pornósztár

Az arab országból származó felnőttfilmes azután került a kereszttűzbe, hogy kiderült: az ő nevére kerestek rá a legtöbben az egyik ismert pornófilmes oldalon.

Libanon egy alig ötmilliós lakosú ország Szíria és Izrael szomszédságában, ami annyit tesz, hogy ha valaki öregbíti kicsiny népük hírnevét, akkor a nép büszke lesz rá. Ez történt nemrég az emberi jogban utazó ügyvéddel, Amal Alamuddinnal, akit pár hónapja George Clooney vett feleségül, rá nagyon büszkék voltak. Azonban az ország újabb hírességével, Mia Khalifával sokan nem tudnak mit kezdeni, mások meg egyenesen gyűlölik. És persze vannak, akik támogatásukról biztosították.

A huszonegy éves lány ugyanis Floridában olyan mesterséget űz, amiért az arab országokban minimum halált szabnának ki rá: felnőttfilmekben szerepel. Mindössze három hónapja. Mégis, legutóbb a Pornhub nevű ismert pornóoldalon a keresések aranyérmese lett, a legtöbben rá voltak kíváncsiak.

fotó:

A felzúdulók a felzúdulás széles skáláján kezdtek mozogni. Volt, aki Libanon szégyenének nevezte:

De akadt, aki egyenesen már fejlevágást helyezett kilátásba, isten akarata által. Miának erre meg is volt a válasza:

addig jó, míg nem a melleimről van szó, azok eléggé sokba kerültek.

Egy másik őrült versenyző már egyenesen az ISIS eljövetelét vizionálta:

A művésznő persze maga is tett a hirigért, hiszen az egyik alakításában például hidzsábban - a muszlim nők erkölcsösségét jelképező, fejet fedő fátyolban - bánik el egy pénisszel, kubai kolléganőjével egyetemben. Amikor megkérdezte tőle valaki a Twitteren, hogyan reagált, amikor a rendező előállt ezzel az ötlettel, állítása szerint azt válaszolta:

rohadjatok meg, srácok.

fotó:

Sokan egyébként mellé is lőnek azzal, hogy Khalifa az arab nép sötét foltja, ő maga ugyanis nem muszlim, hanem keresztény. Ettől függetlenül a hívők felháborodása érthető.

Mindeközben persze bőven vannak olyanok - köztük libanoniak -, akik a pártját fogják, esetleg egyenesen büszkék rá, a pornószínésznőt támadókat pedig olyasmikkel csitítgatják, hogy hagyjátok békén szegény lányt, ez az ő élete. Amin persze szintén nem kell csodálkozni, hiszen az ország a felvilágosultabbak közé tartozik az arab világban.

Mia maga is reagált már az offenzívára, azzal a költői kérdéssel, hogy a Közel-Keletnek vajon tényleg ő volna-e a legnagyobb problémája az ISIS mellett. Mindemellett viszont megpróbál leginkább nem törődni a pokol tüzének és egyéb fájdalmas nyalánkságoknak a kilátásba helyezésével, és inkább saját magára figyel. Ez egyébként is a legjobb, amit tehet.

fotó:
fotó:

Hozzászólások (1)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

gpszycho: *zt b*zt*s n*k*m *k*rt*d c*m*zn*? T* b*lf…?...
Hosszú sorban állnak a szavazók a szombathelyi, Fő téri előválasztási sátor előtt
fgzb: * f*s*zm*s t*n*t**: -*gyr* f*k*z*d* n*c**n*l*zm*s -*mb*r* j*...
A NER-elit luxusutazásait fotózó újságírót is megfigyelték a Pegasus kémszoftverrel
realista: *nn*,* sz*g*r* k*z*pk*rb*n * l*p*st "l*v*g*ss*l" b*nt*tt...
Katalizátorok tucatjait lopta el egy 18 éves fiú Szombathelyen
lalika: K*t*l*z*t*rt cs*k "l*v*g*ss*l" l*h*t l*pn*. ...
Katalizátorok tucatjait lopta el egy 18 éves fiú Szombathelyen
syracusa: J* b*mm*g, m**rt n*m m*ndt*d? H* n*k*d t*k*k* * f*s*zm*s m*g * p...
A NER-elit luxusutazásait fotózó újságírót is megfigyelték a Pegasus kémszoftverrel