NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Hírek

Mentálisan sérült magyar nőt kényszerítettek prostitúcióra Ausztriában

Súlyosan kiszolgáltatott helyzetben lévő nőt kényszerített prostitúcióra Ausztriában egy budapesti férfi és nő.

Az élettársi kapcsolatban álló gyanúsítottak 2019 nyarán egy mentálisan sérült fiatal magyar nőt fenyegetéssel arra kényszerítettek, hogy velük utazzon Ausztriába, ahol egy bordélyházban L. Eszter felügyelete mellett prostitúciós tevékenységet kellett folytatnia egy héten keresztül. Az ebből befolyó teljes bevételt, megközelítőleg 1000 eurót a gyanúsítottak elvették tőle, majd azt a saját megélhetésükre fordították. A páros a fiatal nő ellátásáról egyáltalán nem gondoskodott a bordélyházban, így az csak másoknak köszönhetően jutott enni- és innivalóhoz – írja a police.hu .

A büntetőeljárást Ausztriában rendelték el, majd az osztrákok felajánlották hazánknak, hogy itt folytassák azt. A nyomozás során beszerzett bizonyítékok alapján az emberkereskedelem elleni osztály állománya a Készenléti Rendőrség Rendészeti Igazgatóságának munkatársaival együttműködésben 2021. augusztus 24-én a reggeli órákban Budapesten elfogták L. Esztert, akinél házkutatást tartottak, majd gyanúsítottként hallgatták ki. Az élettársa, T. József kihallgatására egy nappal később került sor. A gyanúsítottak terhére rótt bűntett – minősített emberkereskedelem – büntetési tétele 2-től 8 évig terjedő szabadságvesztés.

Hozzászólások (0)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

iszek: *z *mb*r*k*t * s*j*t zs*b*k *rd*kl*,n*m * k*rr*pc**. J*. T*l* *...
Az embereket nem a korrupció, hanem a saját anyagi helyzetük érdekli
demoktatorovm: B@szk*! *tt s*m ny*rj*k r*nd*s*n * f*v*t......
„Öcsém, ez nem macska, tuti, hogy nem macska”
demoktatorovm: H*h*h*.... n*gy*n v*cc*s v*lt*l.... M*st m*gm*ndl*k * z*v*n*n*n...
„Öcsém, ez nem macska, tuti, hogy nem macska”
demoktatorovm: M*nd*nny**n t*dj*k, h*gy sz@r*l m*gy m*nd*n *s *mb*rh**ny v*n. ...
Koronavírus: 21 219 új fertőzöttet találtak a hétvégén
TheOldBarbers: H*sz*g*t*l*sr* m*g f*l*l*t k**gy*nl*t*sr* *s. M*g l*t*k*r m*nd*n...
Nem állta ki az idő próbáját, 15 millió forintnyi közpénzből újul meg az oladi templom párkányzata