NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Sokkoló

Meghalt az idős sofőr a Ság-hegy közelében - Frissítve

Hiába érkezett mentőhelikopter a helyszínre, az életét már nem lehetett megmenteni.

Árokba csapódott egy kisteherautó Celldömölk és Mesteri között félúton. - írtuk korában - A celldömölki önkormányzati tűzoltók áramtalanították a járművet, mentőhelikopter érkezett a helyszínre, azonban sérült nélkül távozott. Információink szerint az autót egy 80 év feletti férfi vezette. A helyszínen sokáig küzdöttek az életéért, de nem tudták megmenteni.

Meghalt az idős sofőr
fotó: Tánczos Mihály

Mint kiderült, nem az úttesten szenvedett balesetet a kisteherautó, hanem egy közeli birtokon lehetett rosszul a sofőr. Az autója több száz métert haladt kukoricásban, mielőtt kiért az útra és árokfalnak csapódott. A vezetőt eszméletlen állapotban találták a volán mögött. Az életét nem sikerült megmenteni.

Meghalt az idős sofőr
fotó: Tánczos Mihály

Megszűnt a teljes útlezárás Mesteri és Celldömölk között, az alig sérült Volkswagen kisteherautót autómentő szállította el. Ahogyan arról korábban beszámoltunk a VW több száz métert haladt a kukoricatáblában.

Úgy tudjuk, hogy a sofőr egy birtokon nekikoccant néhány tárgynak és erre a hangra figyelt fel valaki, majd a sofőr keresésére indult. Ekkor már eszméletlen lehetett a jármű vezetője, de a lába rajta maradhatott a gázpedálon. Emiatt nem állt a teherautó a kukoricatábla közepén.

Szerencse az is, hogy a kukoricatáblából kirobogó autó nem ütközött másik járművel, amikor áthajtott az úton. Információink szerint a 84 éves férfi eszméletlen volt, amikor rátaláltak és hiába érkezett mentőhelikopter a helyszínre az életét már nem lehetett megmenteni.

Árokba hajtott az autó Celldömölknél
fotó: Tánczos Mihály

Hozzászólások (7)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

halfarkas: V*ry pr*m*t*v*!...
Több mint 4 milliós büntetést kapott Jakab Péter, mert egy zsák krumplit akart adni Orbán Viktornak
miki1950 : *z * k*rm*ny *rr*l h*r*s, h*gy m*nd*nt *r*b*l, sz*nkc**kk*l *k*r...
Elrettentő összegű bírságot javasolnak azoknak, akik nem viselnek maszkot a boltokban
lojalista: M*nd*gy *s,*z * l*ny*g,h*gy r*tt*gj v*l*m*t*l,*s v*l*k*t v*l*k*k...
Bakondi forever: a feltorlódott migránsok komoly veszélyt jelentenek
eheti: H*v* 500 br*tt**rt l*h*tn* *nn*l j*bb *s. * h*r*kb*n m*g *z*r...
Ungár Péter kengurujelmezben csap oda a komolykodó, öltönyös politikusoknak
lojalista: *z*rt n*m h*sz*m,h*gy * m*nt*s t*bb*t t*d,m*nt *gy v*gz*s *rv*s ...
Nem győzi a mentőszolgálat a tesztelést, orvostanhallgatókat vonnak be