NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Sokkoló

Meghalt a fiatal sofőr is - már két halottja van a tokorcsi balesetnek

A kórházban belehalt sérüléseibe az a fiatalember, aki autójával egy teherszállítóval ütközött. Utasa már a helyszínen elhunyt, őt mentőhelikopter szállította kórházba.

A Vas megyei K.D. állapota végig válságos volt, az orvosok hiába küzdöttek érte, olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy az életét már nem lehetett megmenteni. Szombaton a fiatalember a kórházban elhunyt.

Két nappal korábban, csütörtökön délelőtt a Celldömölk felé tartó Audi egy személyautó előzésébe kezdett, de azt már nem tudta befejezni. A fiatal sofőr feltehetőleg hirtelen kormánymozdulattal próbált visszatérni a sávjába a szemből érkező, szabályosan közlekedő kisáruszállító elől, de elvesztette uralmát a jármű felett.

Halálos baleset Nagysimonyi és Tokorcs között
fotó:

Az Audi nagy sebességgel pördült a teherautó elé és a felismerhetetlenségig összeroncsolódott. Az Audi jobb első ülésben ülő utasa azonnal meghalt, a sofőrt válságos állapotban, mentőhelikopter szállította kórházba. Az áruszállítóban utazó két ember súlyosan megsérült.

Kapcsolódó

2016.01.28. 12:24

Halálos baleset Nagysimonyi és Tokorcs között - mentőhelikopter érkezett a sérültért

/ sokkoló gal. 5 hsz. /
Egy ember meghalt, egy súlyos sérültért pedig mentőhelikopter érkezett.

Hozzászólások (2)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés