NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Sokkoló

Megerőszakolta három évvel fiatalabb évfolyamtársát egy 15 éves fiú Gyálon

Az iskolához közeli erdőben gyalázta meg a lányt, barátai pedig addig őrködtek.

A Bors információi szerint a gyáli fiú már hosszú ideje zaklatta a lányt személyesen és az interneten is. Üzeneteket küldözgetett neki, amikben nyíltan vállalta, hogy szexuális kapcsolatot akar létesíteni vele, az iskolában pedig folyamatosan puszilgatta a nyakát. Az akkor 12 éves lánynál egyszer csak betelt a pohár: letiltotta évfolyamtársát, hogy még véletlenül se tudja obszcén üzenetekkel bombázni.

A lány 2017 májusában egy nap megvárta zaklatóját az iskola előtt, hogy szóban is elmondja, hagyja már békén. A fiú két barátjával volt és közrefogták a lányt, aki annyira megijedt, hogy amikor arra utasították, hogy kövesse őket az iskolához közeli erdőbe, megtette.

Illusztráció
fotó: Nyugat.hu

Az iskolától körülbelül fél kilométerre lévő erdőben a két srác leterítette kabátját a földre, barátjuk pedig egymás után kétszer is megerőszakolta a lányt. Az áldozat megpróbált elmenekülni, de a fiú utána futott és visszarángatta a kabátokra. Két haverja pedig közben őrködött.

A lány a szörnyűség után hazament és mindenről beszámolt szüleinek, akik feljelentették a fiút. A tárgyalások már egy ideje folynak, a vádlott pedig ártatlannak vallja magát. Állítása szerint a lány kezdeményezett, az erdőben is ő vetkőzött le és nyúlt bele nadrágjába. A vádiratban azonban pont az ellenkezője áll, a fiú szörnyű fájdalmakat okozott a lánynak. Az ítélet csütörtökön születik meg.

Hozzászólások (8)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

Jómagam: *n t*rt *l * t*m*t*l. *n cs*k v*l*sz*lt*m r*....
Mekkora a gond a kínai Sinopharm vakcinával, amiből 5 milliót rendelt a magyar kormány?
Jómagam: * k*v*s*bb k*l*gz*tt v*r*s *s v*sz*ly*s. N*m h*gyh*t* *l * m*szk...
Mekkora a gond a kínai Sinopharm vakcinával, amiből 5 milliót rendelt a magyar kormány?
miki1950 : *z *mb*r* J*g*k **r*p** B*r*s*g* *gy d*nt*tt, h*gy *z *ll*m*k d*...
Mekkora a gond a kínai Sinopharm vakcinával, amiből 5 milliót rendelt a magyar kormány?
OhneGetzi: *m*t * t*rv*ny*k *ng*dn*k, k*h*szn*lj*. F*lj*bb k*ll*tt v*ln* r...
Sárvár és a multik - Mennyire fér meg az ipar az idegenforgalommal?
miki1950 : *rr*l sz*l. M*v*l k*ty* b*j*m, n*m *k*r*k sz*nd*k*s*n b*t*g l*n...
Mekkora a gond a kínai Sinopharm vakcinával, amiből 5 milliót rendelt a magyar kormány?