NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Sokkoló

Megerőszakolta három évvel fiatalabb évfolyamtársát egy 15 éves fiú Gyálon

Az iskolához közeli erdőben gyalázta meg a lányt, barátai pedig addig őrködtek.

A Bors információi szerint a gyáli fiú már hosszú ideje zaklatta a lányt személyesen és az interneten is. Üzeneteket küldözgetett neki, amikben nyíltan vállalta, hogy szexuális kapcsolatot akar létesíteni vele, az iskolában pedig folyamatosan puszilgatta a nyakát. Az akkor 12 éves lánynál egyszer csak betelt a pohár: letiltotta évfolyamtársát, hogy még véletlenül se tudja obszcén üzenetekkel bombázni.

A lány 2017 májusában egy nap megvárta zaklatóját az iskola előtt, hogy szóban is elmondja, hagyja már békén. A fiú két barátjával volt és közrefogták a lányt, aki annyira megijedt, hogy amikor arra utasították, hogy kövesse őket az iskolához közeli erdőbe, megtette.

Illusztráció
fotó: Nyugat.hu

Az iskolától körülbelül fél kilométerre lévő erdőben a két srác leterítette kabátját a földre, barátjuk pedig egymás után kétszer is megerőszakolta a lányt. Az áldozat megpróbált elmenekülni, de a fiú utána futott és visszarángatta a kabátokra. Két haverja pedig közben őrködött.

A lány a szörnyűség után hazament és mindenről beszámolt szüleinek, akik feljelentették a fiút. A tárgyalások már egy ideje folynak, a vádlott pedig ártatlannak vallja magát. Állítása szerint a lány kezdeményezett, az erdőben is ő vetkőzött le és nyúlt bele nadrágjába. A vádiratban azonban pont az ellenkezője áll, a fiú szörnyű fájdalmakat okozott a lánynak. Az ítélet csütörtökön születik meg.

Hozzászólások (8)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

tonimontana: L*sz *bb*n *z *rsz*gb*n *ly*n k*rm*ny *k* n*m * s*j*t zs*b*t r*n...
Szombathely legrosszabb állapotban lévő utcái: A Paragvári utca
namsub: * n*rm*l*s m*d*r n*m * k*rl*t*z*s*kr*l m*g * “n*m k*t*l*z*, l*gr...
Pfizer és Moderna: a vártnál több a szívizomgyulladás a fiatal férfiaknál
nyugat1: " H* * b*lg* t*dj*,h*gy b*t*,l*g*l*bb *nny* *sz* v*n! D* ...
Az M4 Sport futballszakértője elképesztő érzéketlenséggel nyilvánult meg Eriksen rosszulléte után
fucking: T*P-6.4.1-15-SH1-2016-00001 sz*m* „Sz*mb*th*ly M*gy** J*g* V*r*s...
Újabb vitatható kerékpáros jelek egy szombathelyi utcában
mihu68: H*t n*k*m n* *gy *ly*n g*ngszt*r m*ndj* m*g h*gy l*t*rd*lh*t*k-*...
Válaszolt az ír nagykövetség Orbánnak