NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Közélet

Valóban havi félmilliót keres a szombathelyi vásárcsarnoknál Marton Zsolt, volt alpolgármester

Három vállalkozástól kértek ajánlatot.

Marton Zsolt, volt fideszes politikus pénzért dolgozik a vásárcsarnoknak, így vett részt az önkéntesek piaci akciójában - írtuk pénteken megjelent cikkünkben

2020.05.22. 15:56

Marton Zsolt, volt fideszes politikus pénzért dolgozik a vásárcsarnoknak, így vett részt az önkéntesek piaci akciójában

/ közélet 3 hsz. /
Az önkéntesek segíteni akartak és segítettek is. Ők ingyen dolgoztak, a volt alpolgármester a piac reklámozásáért pénzt kapott és kap még most is.
.

Marton Zsolt a járvány alatt indított, amúgy abszolút pozitív és hasznos "Ne cipekedj, Nagyi!" akcióban tűnt fel márciusban. Kollégáink is kipróbálták

2020.03.30. 20:09

Mi is kipróbáltuk a Ne cipekedj Nagyi segítőrendszerét

/ közélet 2 hsz. /
A szombathelyi piac vezetése egy időseket támogató kiszállítórendszert szervezett. Ott jártunk, kipróbáltuk, milyen mások bevásárló csomagját összeállítani.
az akciót, aminek keretében önkéntesek vásároltak be a szolgáltatást igénylő időseknek, és házhoz is szállították a megvásárolt élelmiszert.

Önkéntesek között dolgozott

Marton az önkéntesek között dolgozott, kollégáink is azt hitték, hogy ő is egy önkéntes, egyébként egy kis irodában intézte a telefonokat és összeállította a bevásárlólistákat.

Aztán másfél hete, csütörtökön tartott online fórumot

2020.05.14. 18:59

Nem kapja meg a Haladás a várostól kért 20 millió forintot

/ közélet 47 hsz. /
Amíg tart a veszélyhelyzet, nem kerülhet sor lomtalanításra. De emellett még sok minden kiderült. Szombathely három alpolgármestere online fórumot tartott.
Szombathely három alpolgármestere. Itt tette fel a kérdést egy érdeklődő, hogy Marton Zsolt, milyen jogcímen dolgozik a vásárcsarnoknál, alkalmazásban van-e, és igaz-e, hogy havi félmillió forintot keres. A válasz csak annyi volt, hogy a vásárcsarnok rendben van, normálisan működik.

Marton Zsolt a piacon
fotó: Kiss Tamás

Mi is feltettük kérdéseiket a vásárcsarnoknak, a válaszból kiderült, hogy Marton Zsolt nincs alkalmazásban a vásárcsarnoknál, egy februári ajánlattételi felhívásukra jelentkezett, és mivel ő adta a legjobb árajánlatot, ezért kötöttek vele megbízási szerződést március 1-től.

Feladatáról ezt írta a vásárcsarnok igazgatója, Polákovits Marietta: „Ennek célja és tárgya a Vásárcsarnok kereskedelmi és gasztronómiai kínálatának fejlesztése érdekében a helyi termékek piacra juttatásának előmozdítása, különös tekintettel a Vas megyei tájjellegű termékekre. Emellett a megbízás célját képezi a Vásárcsarnok tevékenységének széleskörű promóciója, a területén értékesített termékkör, illetőleg azok felhasználásával készíthető gasztronómiai termékek népszerűsítése, e körben minél nagyobb nyilvánosság elérése. A Vásárcsarnok látogatói létszámának növelése, és az ott árusított termékkör spektrumának növelése.”

Mivel a járvány alatt ezt a tevékenységet nem tudta elvégezni, közös megegyezéssel úgy döntöttek, hogy Martont megbízzák az önkéntes akció koordinálásával, illetve lebonyolításával.

Ezután jelent meg pénteki cikkünk, mi viszont újabb kérdéseket tettünk fel a vásárcsarnoknak.Arról, hogy hol jelent meg az említett ajánlattételi felhívás, milyen szempontok alapján választották ki, hogy kinek küldjenek ajánlatot, és hogy mennyi pontosan a nyertes ajánlat megbízási díja.

A hétfő reggel megérkezett válaszból kiderül,

Marton Zsolt valóban havi 500 ezer forintot kap a vásárcsarnoktól,

és hogy három vállalkozótól kértek ajánlatot, ezek közül volt a legjobb Marton ajánlata. Az igazgatónő azt is írja, az ajánlattételi felhívást a vásárcsarnok versenyszabályzatának megfelelően tették közzé.

A vásárcsarnok válasza

"Az ajánlattételi felhívást intézményünk versenyszabályzatának megfelelően tettük közzé. Három gazdasági szereplőnek küldtünk ki ajánlattételi felhívást, melyek kiválasztásánál a következő szempontokat vettük figyelembe: szombathelyi székhelyű, kellő tapasztalattal rendelkező, cateringgel (vendéglátóipari kitelepüléssel) foglalkozó, a város lakossága számára ismert gazdasági szereplők legyenek, akik a vendéglátóipari tevékenységüket kellő marketing tevékenységgel is alátámasztják (aktív social media, blog, video, stb.).

A legkedvezőbb ajánlatot benyújtó Ajánlattevővel kötöttünk szerződést. Hirdetést, nyomtatott lappéldányokat nem ír elő versenyszabályzatunk. A legkedvezőbb ajánlat 500.000,-Ft volt."

Hozzászólások (29)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

lolka: https://t*l*x.h*/b*lf*ld/2021/07/28/k*s*-l*j*s-r*k*cz*f*lv*-p*lg...
Az előzőnél is nagyobb és drágább luxusjachttal villog a NER az Adrián
joska01: P*rsz*,m*nd*nk* l*p,*k* d*lg*z*k…..cs*k * str*b*q n*m,*z *-h*d z...
Az előzőnél is nagyobb és drágább luxusjachttal villog a NER az Adrián
lolka: Pl*ssz *nf*: "2015-b*n, *bb*n *z *vb*n, *m*k*r *rb*n V*kt*r...
Az előzőnél is nagyobb és drágább luxusjachttal villog a NER az Adrián
lolka: https://h*.w*k*p*d**.*rg/w*k*/*l**s-%C3%BCgy https://www.*r*g...
Az előzőnél is nagyobb és drágább luxusjachttal villog a NER az Adrián
belabo: M* *z *z *m*zspr*f*l? *nn*l l*jj*bb m*r n*ncs, m*nt *m*k*r v*l*k...
Most Jakab Péter és Dobrev Klára van az élen az ellenzéki miniszterelnök-jelöltek listáján