NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Ellenzéki előválasztás 2021

„Ne féljetek, együtt sikerülni fog” – mondta Márki-Zay Péter győzelmi beszédében

Már biztos, hogy Márki-Zay nyerte az ellenzéki előválasztást.

Ahogyan nemrég írtuk,

10.17. 20:24

Minden bizonnyal Márki-Zay Péter nyerte meg a miniszterelnök-jelöltek előválasztását

/ ellenzéki előválasztás 2021 27 hsz. /
Bár még nincs hivatalos végeredmény, de behozhatatlannak látszik az előnye Dobrev Klárával szemben, aki gratulált is neki.
hogy Márki-Zay Péter megnyerte az ellenzéki előválasztást, ez azt jelenti, hogy tavasszal ő lesz Orbán Viktor kihívója. Győzelméhez már Dobrev Klára és Karácsony Gergely is gratulált.
10.17. 20:24

Minden bizonnyal Márki-Zay Péter nyerte meg a miniszterelnök-jelöltek előválasztását

/ ellenzéki előválasztás 2021 27 hsz. /
Bár még nincs hivatalos végeredmény, de behozhatatlannak látszik az előnye Dobrev Klárával szemben, aki gratulált is neki.

Márki-Zay a budapesti Anker-közben mondott beszédet, miután biztossá vált a győzelme.

Egy széles koalíció, a Tiszták Koalíciója áll mögötte – jelentette ki, a Momentumnak és Karácsony Gergelynek külön, és köszöni a megtisztuló Szocialista Párt támogatását is.

Ezt a küzdelmet nem a pártok, hanem a civilek, a kicsik nyerték meg – mondta az ellenzék miniszterelnök-jelöltje. Ellenzéket is váltottunk, az MSZP-n belül azokat, akik nem akartak változást. Leváltottuk azokat, akiket meg lehetett zsarolni, meg lehetett fenyegetni. Olyanok legyenek a hátunk mögött, akik el akarják számoltatni a bűnösöket 2010 előtt és után – mondta.

fotó: Forrás: Facebook / Telex

„Egy új és tisztább, becsületes Magyarországot akarunk” – mondta a miniszterelnök-jelölt. A láthatóan lelkes Márki-Zay hosszan beszélt az összefogás szükségességéről, arról, hogy tavasszal nem engedik a választási csalást.

„Ne féljetek, együtt sikerülni fog” – jelentette ki. Mindannyian nyertek, különösen a fiatalok, mert az átlagéletkor, ahogy körülnézett, nem éri el a 40 évet. Szerinte Orbán Viktornak tőlük kell félni, nem tőle – mondta.

Hozzátette: már szombaton megállapodtak, hogy az eredménytől függetlenül az ellenzék egységét senki nem törheti meg, majd külön megköszöni a DK szavazóinak az előválasztási részvételt. Orbán Viktor leváltása fontos, de nem öncél. Sötétséget csak világossággal, a gyűlöletet csak szeretettel lehet legyőzni. Elfogadhatatlan lesz bármilyen visszaélés, ellene fogunk mondani a gonosznak.

Ma megnyertünk egy csatát, de a háborút kell megnyerni – mondta Márki-Zay Péter. Egy hétgyerekes, gyakorló keresztény édesapára a Stop Gyurcsány, Stop Karácsony kampány nem hat – tette hozzá.

„Beszéljetek a fideszes anyukátokkal, a fideszes nagymamátokkal” – mondta.

Azt is kijelentette, hogy kétharmaddal verik meg a Fideszt tavasszal.

A politikus hozzátette, nagyon köszöni a részvételt a DK szavazóinak is, együtt mennek tovább. Mint mondta, Karácsony eddig sok támadást felfogott, ezeket ezután biztos ő fogja kapni, de valójában egy új Magyarországot támadnak.

Egy párt szerinte nem képes változtatni a rendszeren, együtt viszont kivívhatják a szabadságot. Nem csak egy pártot akarnak váltani, nem csak Orbán Viktort akarják leváltani, egy új kultúrát akarnak, ahol a szeretet lesz az uralkodó, mert a gyűlölet ellen csak szeretettel lehet fellépni.

Fidesz vagy nem Fidesz? Ez az egyetlen kérdés mostantól 2022 áprilisáig – jelentette ki.

Hozzászólások (27)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

godemperor: H**** b*zz! S*k f*g*lm*d v*n *z *g*szr*l, *sm*t b*b*z*ny*t*tt*d....
Megszólalt a BioNTech a dél-afrikai vírusvariáns ügyében
Paulus_Maior: "Sz*v*m *ls* g*nd*l*tj*" *z v*lt, h*gy n*m t*dt*m, n*v*s...
Kövér nemzetbiztonsági veszélyként beszélt az ellenzékről
godemperor: *zt b*sz*l*m m*r m**t*. *z*k k*mm*n*st*zn*k, *zt*n * F*d*szn*l n...
Kövér nemzetbiztonsági veszélyként beszélt az ellenzékről
TheOldBarbers: F*l*s*g*d???? *jj b*tty*, *g*sz *d**g *z*rt v*lt*m v*l*d t*szt*l...
Megszólalt a BioNTech a dél-afrikai vírusvariáns ügyében
interceptor: *h*gy T*r*czk** L*szl* *s *lm*ndt* m*r t*v*ly m*j*s* v*d**j*b*n ...
Megszólalt a BioNTech a dél-afrikai vírusvariáns ügyében