NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Hasznos

Márciustól új GYSEV-es InterCity-bérlet jön

A Szombathely – Répcelak – Győr és a Csorna – Győr között közlekedő vonatokra lesz érvényes.

Március elsejétől új InterCity-bérletet vezet be a GYSEV a Szombathely – Répcelak – Győr és a Csorna – Győr között közlekedő menetrend szerinti vonatokra. A vasúttársaság szerint előnye, hogy az érintett vonalakon közlekedő valamennyi járat kedvezményes áron, korlátlan utazásra vehető igénybe az érvényességi időn belül, másodosztályon. Emellett pedig kényelmes is, hiszen nem alkalmanként kell megvásárolni az IC pót- és helyjegyet.

A GYSEV közleményéből kiderül még az is, hogy az új InterCity-bérlet kizárólag a dolgozói és tanulói vasúti bérlettel együtt érvényes, de havi és 30 napos bérletként is megvásárolható a jegypénztárakban.

„Újdonságként vezetjük be az InterCity bérletet és bízunk benne, hogy minél többen utaznak majd IC-vonatainkkal az érintett szakaszokon. Kíváncsian várjuk a fogadtatását az utazóközönség részéről, a tapasztalatok alapján pedig megfontoljuk, hogy a későbbiekben további szakaszokon is bevezetjük-e az InterCity bérletet” – mondta el Takács Ádám, a GYSEV Zrt. személyszállítási igazgatója.

Az új IC-bérlettel rendelkező utasok az IC-járatokon a szabad helyeket foglalhatják el, a vasúttársaság azonban ajánlja az előzetes, telefonos helyfoglalást, amely pénztári nyitvatartási időben a 06 99 577 212-es számon érhető el. Ez esetben a lefoglalt helyadatokról visszaigazoló SMS-ben értesítik az utasokat.

A Szombathely – Répcelak – Győr, valamint a Csorna – Győr vonalszakaszokra megvásárolható havi és 30 napos InterCity-bérlet ára 2.520 forint, a bérlettel kapcsolatos további információk a www.gysev.hu weboldalon érhetők el.

Hozzászólások (0)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

miki1950 : M*jdn*m s*k*r*lt v*g*gn*zn*m * k*zv*t*t*st, *s * l*t*tt*k *l*pj*...
Új cég buszai járnak majd Szombathelyen, összevonták az Agorát és a Médiaközpontot, mehet a stadion államosítása
wehrmacht: R*b*rt W. M*l*n* *tl*t**t *ll*pv*, k*r*k* h*z*g *lvt*rsn*...
Karikó Katalin megkapta az Asztúria hercegnője-díjat
StarMan: H**b* t*nn*m, h* m*r n*m j*tt*l r*....
Benzineskannákat, festékes dobozokat szedtek ki a Gyöngyös-patakból az önkéntesek
StarMan: *r*nt*ttk*nt *s * v*l*g*t m*r m*gj*rv* *nny*t m*nd*n*k: sz*r*nt*...
Szellemi tudásból vállalkozói vagyon
StarMan: F*lt*rn*, f*lsz*nt*n*, b**lt*tn* *z *g*sz*t! *l*r* m*gm*ndt*k t*...
Videó: Kánikulába dermedt a szombathelyi „térköves” Berzsenyi tér