NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

(X)

Lézerrel a körömgomba ellen, mert a gomba nem tűnik el magától!

A körömgomba egy nagyon makacs fertőzés, melynek eltávolításában rendkívül eredményes módszernek számít a lézeres kezelés. Nemcsak jóval kíméletesebb, de messze meg is haladja az ecsetelőkkel, gyógyszerekkel történő kezelések hatásosságát. Ennek lehetőségét kínálja vendégeinek a Bright Lézer Stúdió.
fotó: Bright Lézer Stúdió

A lézerkezelés valóban a leghatékonyabb eljárás jelenleg, miután az ecsetelőkkel 5-10 százalékra, míg a gyógyszerekkel 50-60 százalékra tehető a gyógyulási arány, addig a lézeres eljárással ez 80-90 százalék – mondja érdeklődésünkre B. Kovács Viktória, a Bright Lézer Stúdió tulajdonosa. – A gyógyszeres kezelés esetében ráadásul mellékhatásokkal is számolni kell. Emiatt mostanában egyre gyakrabban maguk az orvosok is javasolják a lézeres kezelést, mondhatni utolsó mentsvárként. Tudni kell azonban azt is, hogy a páciensek tíz százalékánál nem vezet tartós eredményre, melyben szerepet játszhatnak egyéb körömbetegedések, egészségügyi állapotok, mint pl. pikkelysömör, ekcéma, keringési zavarok.

Körömgomba kialakulhat a köröm fizikai sérülése miatt, ha például valaki becsípi az ujját, vagy beüti a lábujját és utána közösségi teret használ (pl. öltőző, wellness). A cipőnyomás okozta deformitás is hajlamosító tényező, valamint a legyengült immunrendszer. A fertőzés első tünetei a köröm elszíneződése, sárgás vagy akár sötétebb árnyalatokban, továbbá a köröm megvastagodása, morzsalékossá válása. Fájdalom is kialakulhat, végül a köröm akár le is válhat. Körömgomba sajnos nem tűnik el magától!

fotó: Bright Lézer Stúdió

Ebből is kitűnik, hogy nem csupán esztétikai problémáról van szó. Professzionális Nd. YAG lézergéppel dolgozom, melynek speciális hullámhossza megöli a körömben és a lágyrészben lévő gombákat. Mivel a fertőzés elterjedhet az egyik körömről a másikra, vagyis átfertőződik, ezért már az első jeleknél érdemes felkeresni Stúdiónkat, mert akkor kevesebb alkalommal végzett kezeléssel is meg lehet szabadulni e kényes állapottól. A több éves körömgomba értelemszerűen hosszabb kezelést igényel. Valamint jó tudni, hogy ha valaki szervezetében megtalálható a gomba, gyógyulása utána is kiújulhat a körömgomba a körmön. De személyes tanácsadás alkalmával erre is van megoldás. Mint minden betegségnél, a körömgombánál is a legfontosabb a megelőzés. Használhatunk különféle bőrfertőtlenítőket, különösen, ha például uszodába, szaunába vagy közösségi öltözőkben járunk. Nagyon fontos a cipők fertőtlenítése, amit Stúdiónkban ultrahangos készülékkel tudunk biztosítani.

Az Nd. YAG lézergéppel arc és bőrkezelésekkel is rendelkezésre állunk ősztől tavaszig. Ilyen a pigmentfolt-eltávolítás, a lézeres bőrrejuvenáció nemcsak fiatalít, de nagyon szépen kezelhető vele a zsíros és az aknés bőr. A megunt vagy elrontott tetoválások eltávolításában is hatékony eszköz a lézer. Számomra fontos, hogy az emberek megismerhessék ezt a legújabb technológiát, és elégedetten távozzanak gyógyulásuk után!

Elérhetőségek:

Bright Lézer Stúdió

Szombathely, Körmendi út 1.
Zalaegerszeg, Göcseji út 45.
Tel.: 06 (30) 624 2522
www.epkorom.hu

fotó: Bright Lézer Stúdió

Keresés

Hozzászólások

Fater: M*ly*n *r*gy*k v*gyt*k. G*nd*lj*t*k b*l* h* n*kt*k k*ll*n* *zt *...
Hivatalos fotók: Így nézett ki az esküvőn a Várkonyi Andrea - Mészáros Lőrinc álompár
palig: K*rcs*n*k m*g s*h* n*m v*lt l*mbs*pr* * k*z*b* l*tn* * f*g*s*n *...
Megvan Szombathely első örökbe fogadott parkja
palig: F*RK*S K*R*LYB* M*G M*K*RL*SZ J*RD* +SZ*B*DN*P*TC* ,B*K* T*R ?...
16 járdaszakaszt újítottak fel az idén Szombathelyen
kriszpo: * m* p*nz*nkb*l :( F*l*sl*g*s*n... ...
Százmilliókat költenek Facebook-hirdetésre a politikusok, Ungár Péter is benne van a TOP 10-ben
kriszpo: * f*ls* 2 k*p *z "*l*tt*", *z *ls* 2 m*g *z "*t*n*&#...
Hivatalos fotók: Így nézett ki az esküvőn a Várkonyi Andrea - Mészáros Lőrinc álompár