NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Közélet

Bill Gates és Soros közösen fejlesztették ki az 5G-t, hogy elterjesszék a koronavírust, ami amúgy nem létezik

Mint a világon bármilyen történelmi jelentőségű esemény, úgy a koronavírus járvány köré is felépültek az összeesküvés-elméletek, ezekből válogattuk ki a legjobbakat.

Bill Gates szabadította el a járványt

Még januárban, mikor a járvány nem öltött világméreteket, már azt csiripelték a madarak, hogy a koronavírus mögött Bill Gates áll. Az elmélet annak kapcsán robbant ki, hogy 2015-ben egy előadásában Bill Gates arról beszélt, hogy egy esetleges világjárvány hatalmas károkat okozna a modern társadalomban.

Bill Gates
fotó: pcforum

Sokaknak már ennyi is elég volt, hogy összekapcsolják a Microsoft alapítóját a vírussal, de ráadásként egy Jordan Sather nevű youtuber olyan videóval jelent meg, melyben azt ecseteli, hogy Gates 2015-ben egy koronavírus elleni vakcinát szabadalmaztatott. Olyan részletekről, hogy a vakcina egy másik, csak madarakban terjedő törzsére lett kifejlesztve, vagy hogy miért nem dobta be az ellenszert, mikor itt lett volna az ideje, már nem igazán beszél.

Az elején még sokan azt feltételezték, hogy a Gates által kifejlesztett oltóanyaggal együtt fogják elültetni az emberekben azt a mikrocsipet, amit a tech-félisten már régóta tervezget. A vakcina azonban csak nem érkezett, így a mikrocsipektől talán még egy ideig nem kell tartanunk.

Már leginkább csak azok vádolják Gates-t, akik szerint a föld túlnépesedésének problémáját szerette volna megoldani a vírussal. Több előadására és nyilatkozatára is lehet hivatkozni, melyekben a túlnépesedést és az elöregedő társadalmat nevezi meg a modern kor egyik legfenyegetőbb veszélyforrásaként.

Az 5G adótornyok okozzák a betegséget

Bill Gates után az 5G adótornyokat hibáztatja a legtöbb konteós a koronavírus miatt. Ám amíg Bill Gates-re senki nem támadt rá emiatt, addig adótoronyból már több is van, amit megrongáltak és felgyújtottak.

Az Egyesült Királyságban április elején fajult tettlegességig az 5G ellenesség. Sokan már a járvány kitörése előtt is tüntetéseket szerveztek a hálózat bevezetése ellen, ugyanis szerintük nem elég az, hogy nincs tudományos bizonyíték az 5G káros hatásaira. Tudományos bizonyíték kell arra, hogy NINCS káros hatása.

5G atótorony
fotó: CNN

A járvány kitörése pedig épp „kapóra jött”. Kínában ötven város közül épp Vuhan volt az egyik, ahol elsőként üzemeltek be 5G adótornyot, ráadásul ezután a világ számos más pontján is, mintha közvetlen összefüggés lett volna a járvány megjelenése és a tornyok beüzemelése között.

Ez azért összeesküvés nélkül sem elképzelhetetlen. 2020-ban, amikor emberi értelemmel szinte felfoghatatlan ütemben fejlődik a technológia, minden napra jut fejlesztés vagy találmány. Bármikor kitörhetett volna a járvány, azzal egy időben lett volna egy új technológia, amire rá lehet kenni. Az elmélet hívei arra sem tudnak magyarázatot adni, hogy egy adótorony rádiófrekvenciája hogyan képes légúti fertőzést okozni.

A koronavírus egy biológiai fegyver

Talán a legkevésbé hihetetlen elmélet, miszerint a COVID-19 nem egy véletlenszerűen elszabadult járvány, hanem egy biológiai fegyver, amit szándékosan alkottak dolgos emberi kezek. Legfőbb érv az elmélet mellett, hogy 2020-ban az orvostudomány és a globális kommunikáció lehetetlenné tette világméretű járványok véletlen elterjedését.

Az, hogy a modern emberiség elhárította a járványokat, természeti katasztrófákat és nagy háborúkat, valójában egy lufi, amit a technológiába és tudományba vetett hit fújt fel. Régen szellemek, majd istenek, az egy Isten óvott minket ezektől a csapásoktól, a felvilágosodás után pedig a védelmező szerepet átruháztuk a tudományra.

A valóság azonban – még ha kissé rémisztő is – az, hogy továbbra sem vagyunk sérthetetlenek. Egyelőre nincs technológia, ami kiiktatná a világ működéséből az emberi tényezőt. Addig pedig megeshet, hogy néha kitör egy járvány vagy háború.

Akik azonban ezt nem így látják, és csakis valami titkos laboratóriumi ténykedés következményeként tudnak gondolni a koronavírusra, százával alkotják a biológia fegyver elmélet különböző fajtáit. A legvisszafogottabbak szerint véletlenül került ki a vírus valamelyik Vuhani laborból, a legeszelősebbek azonban már egy közelgő világháború előszelét érzik, melyben az alapkonfliktus az Egyesült Államok és Kína közt zajlik majd.

Donald Trump
fotó: Forrás: politico.com

Sajnos a sajtó széles e világon mindenhol biztosít elég felületet, amin megkapaszkodhatnak a háborútól való félelem indái. Az amerikai szélsőjobb sajtóorgánumaiban a koronavírus Kína támadása volt a nyugat ellen, Kínában az USA-t vádolják sokan a vírus terjesztésével, az orosz narratíva szerint az egész világ összefogott ellenük, a Közel-Keleten leginkább Izrael a bűnbak, Észak-Korea pedig a világ bármely pontján felmerülhet tettesként, hiszen Kim Dzsong Un megmondta; náluk egyetlen fertőzöttet sem regisztráltak, ergo ők terjesztik.

Soros György és a nyugati háttérhatalmak a tettesek

Ez már egy kényesebb téma hazánkban. Alapját nagyjából ugyanaz képezi, mint ami a Bill Gates konteóét is. Soros György, a világ egyik legbefolyásosabb embere a túlnépesedés problémáját szeretné megoldani a járvánnyal.

Soros György
fotó: Bjorn Steinz/Panos

Az elmélet egybevág azzal a balliberálisokat ekéző állásponttal, miszerint a Soros-hálózat titkolt célja az, hogy az európai kontinens felett az afrikai feketék vegyék át a hatalmat. A kérdés már csak az, hogy a világ összes szálát mozgató háttérhatalom ügynöke, Soros György hogy követhette el azt a hibát, hogy nem fejlesztett ki egy halálosabb és ragályosabb kórt.

Akiknek szíve egy ritmusa ver a pilisi szívcsakrával, azok az európai lakosság kiirtása helyett egy sokkal kisebb műveletet sejtenek a háttérben: Soros György kifejezetten Magyarországot célozta meg a vírussal, hogy átvehesse a hatalmat, csak enyhén keletre húzott a puska csöve.

Nincs is koronavírus

Ez a legjobb. Lényege, hogy ha azt mondod, hogy nincs is koronavírus, utána bármivel megmagyarázhatod, amire éppen igazolást szeretnél nyerni. Akár vegyítheted is az eddig felsorolt elméletekkel.

Például: nincs is koronavírus, csak azért mondják, hogy eltitkolják az 5G káros hatásait. Vagy: nincs is koronavírus, csak pánikot akart kelteni a háttérhatalom, hogy bedöntse a világgazdaságot. De akár így is lehet: nincs is koronavírus, csak elterelik a figyelmet, amíg Bill Gates és Soros György afrikaiakat telepít az országba.

Hozzászólások (9)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

StarMan: S*jn*ll*k, h* n*k*d *z. *tt v*gy*rg*tt * f*l k*p*rny*n * b.b*ny*...
Jön az egyházi lakásügynökség
StarMan: G*zd*g *mb*r *s l*h*t sz*r*ny. T* * sz*g*nys*gr* g*nd*lt*l, d* n...
Jön az egyházi lakásügynökség
StarMan: D*l-*fr*k** f*z*t**gys*g. H* b*rsz v*l*, n*k*d *s v*n r*nd*d, h*...
Ön találkozott már a szombathelyi bevásárlókocsi-fantommal?
StarMan: *ssz*gy*jth*tn*t*k *gy c*kkb*n *gy*n*zt, "h*v* l*tt*k * h*v*...
Hol vannak hűvös helyek és ivókutak Szombathelyen?
StarMan: H*n*p*k *t* pr*b*l*m m*g*rt*tn* * "v*d*tts*g"-r*l p*p*l*...
Riasztó hír érkezett az egyik kínai vakcináról