NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Programajánló

Itt vannak a legjobb online programok szilveszterre

Arra az esetre, ha nem jött össze egy házibuli sem.

Most már biztos, hogy a 2021-es évet sokkal visszafogottabban fogjuk üdvözölni az eddigieknél. A járvány miatt se fergeteges bulik, se hatalmas koncertek nem lesznek, és a korlátozásokat sem fogják feloldani.

Este 8 után marad a kijárási tilalom is, gyülekezni sem szabad, szóval az idei szilvesztert mindenki úgy oldja meg, ahogy tudja. Otthon maradós pihenés, szűk körben csendes bulizás, webkamerás online iszogatás vagy illegális underground buli - nyilván mindegyikre akad bőven jelentkező.

Azoknak, akik valamilyen úton-módon megoldották a szilveszteri buli kérdését, már csak annyit tudunk üzenni, hogy mindenki vigyázzon a többiekre és jó szórakozást! Akik viszont otthon maradnak, azoknak szeretnénk ajánlani néhány igazán izgalmas online programot az újév várásra.

Előszilveszteri koncertek

A járványhelyzetnek "köszönhetően" a Kiscsillag zenekar szeptember óta nem koncertezhetett. Elmaradt a 15 éves buli, a lemezbemutató, a Fishing és minden más fesztivál is. Ezért év végén csapnak egy hatalmas bulit, persze csak virtuálisan.

A Kiscsillag 2016-ban a Savaria Karneválon is fellépett
fotó: Mészáros Zsolt

December 30-án este a TRIP hajóról közvetítik élőben, HD-minőségben a koncertet. A jegyvásárlók kérhetnek előre számot a zenekartól, és élőben videokamerán is bekapcsolódhatnak a koncertbe! Az eseményre itt lehet jegyet vásárolni, felhasználói eszközönként 3000 Ft-ért.

A világhírű Muzsikás együttes, mint minden évben, idén is a karácsony és szilveszter közötti meghitt, ünnepi időszakban áll a Müpa pódiumára, hogy művészbarátai segítségével elrepítse hallgatóságát a zene szárnyán egy régmúlt világba. Most azonban a közönség saját biztonságos otthonából élvezheti az élőben közvetített koncertet, mely december 30-án este fél 8-kor kezdődik. A koncertet a zenekar Youtube-csatornáján lehet követni.

A Muzsikás együttes koncertje a Duna TV-n
fotó: Youtube

Szilveszteri koncertek

A Budapest Bár minden évben nagysikerű szilveszteri koncerttel várja közönségét, és ez indén sem lesz másként, leszámítva, hogy kivételesen mindenki otthonról kapcsolódik majd be a buliba.

A december 31-én este nyolc órakor kezdődő koncerten a Farkas Róbert vezette zenekar mellett fellép még Németh Juci, Rutkai Bori, Behumi Dóri, Mező Misi, Frenk, Keleti András, Szűcs Krisztián és Kollár-Klemencz László. Az élő közvetítésre 4900 forintért itt lehet jegyet váltani.

A TRIP Hajón este tíz óra húsz perckor (Ne kérdezzétek, miért e különös időpont) Péterfy Bori & Love Band koncertezik, szintén online közvetítésben. A 2500 forintos normál jegy mellett van lehetőségünk támogatói jegyet is venni 6000 forintért, mellyel a zenekar fennmaradását segíthetjük a nehéz időkben. Jegyet itt lehet váltani, a részleteket pedig az esemény Facebook-oldalán találják.

Boriék is felléptek már a Savaria Karneválon, 2015-ben
fotó: Bonyhádi Zoltán

A Zuboly is ad szilveszteri online koncertet, méghozzá este 8-tól a LiveYu-n, melybe 1999 forint fejében itt lehet majd becsatlakozni.

Azoknak pedig, akik koncert helyett mégis inkább az elektronikus zenei buli hangulatára gerjednének szilveszterkor, a Telekom Electronic Beats készül élő közvetítéssel. Zoom-on lehet majd becsatlakozni a buliba, ahol Kornél Kovács és Axel Boman világhírű svéd DJ pakolja majd a lemezeket kifulladásig.

Axel 2019-es fellépése a barcelonai Boiler Room-ban
fotó: Youtube

A lemezlovasok előtt azért más fellépők is lesznek, nem is akármilyenek. A Fran Palermo, a Mary Popkids, a Bohemian Betyars, a Middlemist Red és a Platon Karataev egyszerre lép színpadra, továbbá Vatsanah, Perrin, Tolo, LAU és Mankind is terítékre kerül.

További információkat az esemény Facebook-oldalán találnak.

Hozzászólások (0)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

eheti: * v*r*t*s sz*v*r*g*k *lv*tt*k * m*nd*n*v*l*t. P*r n*pj* v*lt ...
Civilizációs törés Németországban és nálunk
miki1950 : * R*z*d*t*l m*gsz*k*tt m*n*s*g* *r*st *lv*st*m, b*r n*m *pp*n *p...
Civilizációs törés Németországban és nálunk
namsub: K*b*t*v l*st*j*, schr*d*ng*r m*csk*j*, m*gy*r*rsz*g k*rm*ny*, * ...
Kész, start: mától megint foglalható időpont Pfizerre
Katka: N*m k*k*zt*k, *lv*sd *l k* *! M*g*nt * gy*l*zk*d*s? N*m t*dsz ...
Így érdemes értelmezni a Sinopharm WHO-engedélyét
Katka: * Cs*r -P*lk*v*cs k* *s*k * p*ksz*sb*l! V*gr* k*z*tt*k *s v*n *g...
Már fideszes polgármesterek is sürgetik az ingyenes parkolás eltörlését