NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Sokkoló

A legdurvább horror elevenedett meg Veszprém környékén

A számítógép program üzent neki, aztán ollóval a kezében járta a település házait, mígnem megtalálta áldozatát.

Akár egy horrorfilm története is lehetne a Veszprémi Törvényszék által kiadott közlemény, amely egy hétfőn történt bűncselekmény ügyében történt letartóztatásról számol be.

Hogy pontosan hol is esett meg a rémtörténet, azt nem lehet tudni, mindenesetre valahol Veszprém környékén, ugyanis az ottani járási bíróság tárgyalta tegnap.

A kiadott dokumentum szerint a gyanúsított a munkája során alkalmazott számítógépes program használata közben azt észlelte, hogy a programok hangokat közvetítenek neki.

Ez történt 2019. március 25-én is, amikor a lakóhelyén tartózkodva ismételten hangokat hallott, melyek hatására a vele szemben lakó szomszédot arra szólította fel, hogy a láncra kötött kutyáját engedje el, mert ha nem, akkor megöli.

Ezek után március 26-án az éjjeli órákban magához vett egy kb. 20 centiméter hosszú ollót, majd az általa hallani vélt hangok értelmét úgy próbálta megfejteni, hogy a településen házról -házra járt, és azt figyelte, hogy a hangok honnan jönnek.

A vele szemben lakónál állt meg végül, mert itt hallotta azt, hogy „intézd el”, majd oda bekopogott.

Miután az áldozat ajtót nyitott, a gyanúsított rátámadt, hajánál fogva kihúzta a házából az utcára, miközben a másik kezében az ollót tartotta.

Ezt követően az utcán az ollóval a sértett bal karját, valamint jobb oldalát is két alkalommal megszúrta.

A dulakodás során az áldozat- írja a közlemény - kitartóan védekezett, a gyanúsított kezéből az ollót kicsavarta. Ennek következtében a gyanúsított a helyszínről hazafutott, ahol a nyomozóhatóság őrizetbe vette.

A bántalmazás következtében a sértett nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett el, az ollóval a jobb mellkasfél megszúrása a mellkas megnyitására, életveszélyes sérülés okozására volt alkalmas. A súlyosabb eredmény a sértett kitartó, védekező magatartása miatt maradt el.

A tettes letartóztatásban várja a folytatást.

Hozzászólások (3)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

tonimontana: L*sz *bb*n *z *rsz*gb*n *ly*n k*rm*ny *k* n*m * s*j*t zs*b*t r*n...
Szombathely legrosszabb állapotban lévő utcái: A Paragvári utca
namsub: * n*rm*l*s m*d*r n*m * k*rl*t*z*s*kr*l m*g * “n*m k*t*l*z*, l*gr...
Pfizer és Moderna: a vártnál több a szívizomgyulladás a fiatal férfiaknál
nyugat1: " H* * b*lg* t*dj*,h*gy b*t*,l*g*l*bb *nny* *sz* v*n! D* ...
Az M4 Sport futballszakértője elképesztő érzéketlenséggel nyilvánult meg Eriksen rosszulléte után
fucking: T*P-6.4.1-15-SH1-2016-00001 sz*m* „Sz*mb*th*ly M*gy** J*g* V*r*s...
Újabb vitatható kerékpáros jelek egy szombathelyi utcában
mihu68: H*t n*k*m n* *gy *ly*n g*ngszt*r m*ndj* m*g h*gy l*t*rd*lh*t*k-*...
Válaszolt az ír nagykövetség Orbánnak