NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Közélet

Lázár János nélkül feleannyira sem érdekes a kormányablak

Szombathelyen a miniszteri köszöntő elmaradt, de felvételről itt lesz velünk Lázár János. Ezen kívül olvashatnak az új kormányablakról is, hogy ne szenvedjenek hiányt semmiben.

Nagy nap ez a megyei kormányhivataloknál: országszerte nyisszantak az ollók és nyíltak az új ablakok. De nem minden fenékig tejfel: Lázár János, Miniszterelnökséget vezető miniszter érkezését hiába ígérte a Vas Megyei Kormányhivatal a kormányablak avató ünnepségre. A miniszternek más dolga volt.

Szegeden bezzeg még sztárvendégre is telt: az X-Faktorból ismertté vált maszkos zenekar, a Tha Shudras lépett fel a jeles eseményen.

Hiába no, a modern közigazgatáshoz kell a show műsor is – már ahol. Pénteken huszonhat településen avattak kormányablakot, a nagy kavalkádban megtaláltuk Lázár Jánost. Ő Kaposváron avatott, így már értjük, miért nem tudott Szombathelyre jönni. Higgyék el nekünk, hasonlóan mutatott volna ollóval a kezében a vasi megyeszékhelyen is.

Lázár János (középen) kormányablakot avat Kaposváron
fotó: MTI Fotó: Varga György

És hogy teljes legyen az élmény: az államnak az a dolga, hogy gyorsan, olcsón és hatékonyan segítse az állampolgárokat ügyeik intézésében – mondta Lázár János az átadón.

Most pedig kapcsoljuk a szombathelyi vasútállomást!

Igen, köszönöm a szót! Épp idejében; véget értek az avatóbeszédek, átvágták a szalagot, így jöhet a lényeg: megnyílt a második kormányablak a vasi megyeszékhelyen. A majdnem 100 millió forintból kialakított helyiségben összesen nyolc ablaknál lehet a rendeltetésének megfelelően használni a magyar közigazgatást. És kérjük, hogy amíg megtekintik az eseményről készült képeinket, véssék az eszükbe: hétfőtől nem csak a Hollán Ernő utcában, hanem az Éhen Gyula téren is elintézhetik az ügyeiket.

Ez a bejárat az állomás felől - nem lehet eltéveszteni (kattintással láthatja a többi képet)
fotó: Bonyhádi Zoltán

Kapcsolódó

2014.10.01. 18:46

Kormányablak és bizalmas tárgyaló is nyílik a szombathelyi vasútállomáson

/ közélet gal. 3 hsz. /
Tényleg elég praktikus. Józsi bácsi bevonatozik ügyintézni, már az állomáson megoldja amit kell, vonatra fel, aztán délután már simán olvasgathatja a Háború és békét.

Hozzászólások (6)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

mikornyicki: ...*s * f*d*szb*n *gyr* t*bbsz*r r*h*gn*k f*l h*ng*s*n. M*gy * ...
Ungár Pétert támogatja a szombathelyi ellenzéki előválasztáson a Jobbik
miki1950 : *z *s kr*mpl* *szt*s. * k*z*p*szt*ly *ls* f*l*n*k * kr*mpl*j*. ...
Márki-Zay Péter keményen nekiment Czeglédy Csabának a szombathelyi előválasztás miatt
miki1950 : N*m *ly*n *gysz*r* *z * k*rd*s. M*rt h* pl. *n l*nn*k *z *gy*k ...
Megvan az első érdeklődő Törőcsik Mari házára
elbandi: p*rsz*, m*nd*nk* *k*s*bb, h*sz *tt m*nd*nk* "sz*k*rt*"!!...
Kínai vakcina: mégsem véd a mutánsok okozta fertőzéstől
belabo: H*t*lm*s gr*t * m*gy*r b*jn*kcs*p*tn*k! V*g*g dr*kk*lt*m * m*ccs...
Bajnok a Haladás futsal csapata