NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Könnyű

Lájkolod az orosz internetező cicákat?

Oroszország oly távol van, s mégis közel: a lányok tudniillik ott is szeretnék a legszexibb oldalukat domborítani a közösségi oldalakon. Ez néha összejön, de többnyire nem - nézzük meg igyekezetüket!

A sztoriaggregáló oldal, a Visboo.com ráröppent az Urálon túl urálkodó (ugye értik?!) közösségi oldalakra, hogy a fotóikat szíves-örömest megmutató helybéli lányok helyzetét megkönnyítse, és világ elé tárja a publikusan feltöltött fotóikat. Ezek közül mazsolázunk, nem elhanyagolva a kötelező kommentárt sem, egyúttal arra bíztatva Önöket: ne tartsák magukban a véleményüket, a cikk alatt vár a hozzászólások szekció!

Első befutónk minimum a sminkelés Szásája: a szájon túlhúzott rúzshoz, és az afölé odahelyezett, tökéletes kört leképező műszépségpöttyhöz képest még rémálmaink is szivárványszínű anekdotává nemesülnek.

fotó: -

A csücsörítás - szakmai nyelven: duckface -, mint korunk pestise, természetesen betette a lábát a gyévocskák köreibe is. Persze ezen a képen még nem is ez a legnagyobb baj, hanem az a divatkatasztrófa, amit látunk. A bocifoltos párna már csak bónusz.

fotó: -

Szoláriumba dolgozni nem mindig kifizetődő, mármint nem mindig jó, főleg nem egy ifjú szűznek, ha ingyen veheti igénybe munkahelye szolgáltatásait. Íme, az elrettentő példa.

fotó: -

Spongyabob legjobb barátja, Patrik nyilván nagyon örül, ha megerőszakolják, azt viszont elképzelni sem merjük, hogy a gerincoszlopon végigszaladó tetoválás vajon milyen gigantikus ribancbélyegben - azaz segg fölé varrt ábra, szakmai nyelven: tramp stamp - fejeződhet be.

fotó: -

Van az úgy, hogy a kontextus, például a lányok mellé rendelődő fiútársaság sokkal több mindenről árulkodik, mint gondolnánk.

fotó: -

A csücsörítésre kellemes-hamvas nosztalgiával fog visszatekinteni az utókor, ebben majdhogynem biztosak vagyunk. E fotón persze nem ez a főszereplő, hanem az, amire ez a kedves, moszkvai ártatlanság mutat: azaz a Hello Kitty-medál a nyakban.

fotó: -

Nem baj az sem, ha mosógépen pózolásról van szó, a lényeg, hogy a szemüvegkeret színe menjen a háztartási eszközhöz!

fotó: -

Az egykori vörös blokkban, mnt látjuk, általános jelenség a sminkterror is, a hardcore alapozótól kezdve a csodálkozó-szemöldökig. Na nem mintha ilyennel nem találkoznánk itthon is sűrűn, gondoljunk akár a Hajógyári-sziget szórakozóhelyeire, akár a Balaton Sound leggázosabb dj-fellépései alatt felhalmozódó cicacsoportosulásokra.

fotó: -

Mickey Rourke dublőre a Pankrátor című filmremekből?

fotó: -

A bíbor virágdísz a copfban, a pepitás-matrózos felső, a piros hamupipőke-cipellő és a szupervidám tapéta olyan egyveleget alkot, aminek összehozására csak kevesen volnának képesek. Tartsuk ezt tiszteletben!

fotó: -

A rum legyen kókuszos, a szemüveg legyen idétlen, a felső legyen oldschool - jó nőhöz jó pasi is jár, nemde? A fotót azonban a modern cicanadrág nyeri meg, egyértelműen.

fotó: -

Úgy látszik, ezek a színek csak nem tudnak kikopni, de mi ezt nem is fájlaljuk különösebben. Azt már annál inkább, hogy bezzeg a mi időnkben három havi szobafogság járt azért, ha a cipőnk talpa a szent ágyhuzatot érintette!

fotó: -

Végül fejezzük be az imádságot egy vérbeli rózsaszín ingertúltengéssel - plusz macska.

fotó: -

Hozzászólások (1)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

miki1950 : H*t *z * k*m*x*l*s n*m s*k*r*d*tt t*l j*r* - l*g*l*bb*s *z *ls* ...
Kimaxoljuk a havat, ki tudja, mikor látunk legközelebb?
miki1950 : L*sd *l*tt*m *z *j*bb b*rk* p*ld*j*t. ...
Fekete-Győr András futóversenyre hívta ki Németh Szilárdot és Budai Gyulát
miki1950 : T*rm*sz*t*s*n n*m sz*b*d l*n*zn* s*m * k*n**, s*m *z *r*sz *rv*s...
Virológus a kínai vakcináról: olyan, mint a fekete-fehér televízió
lolka: N*m *s t*dt*m, h*gy t*g*z*d*nk, d* l*gy*n. (t*d*m n*t *t*k*tt, s...
Vas megyében egyedül Szombathely bukta be az iparűzési-adó változását - Biztosan véletlenül
butamami: *l*lv*st*m. *l*r*l*m n*k*d, h*gy s*mm*t n*m *k*lt*m b*l*l*. F*ls...
Kásler kiadta a vörös kódot