NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Könnyű

Lájkolod az orosz internetező cicákat?

Oroszország oly távol van, s mégis közel: a lányok tudniillik ott is szeretnék a legszexibb oldalukat domborítani a közösségi oldalakon. Ez néha összejön, de többnyire nem - nézzük meg igyekezetüket!

A sztoriaggregáló oldal, a Visboo.com ráröppent az Urálon túl urálkodó (ugye értik?!) közösségi oldalakra, hogy a fotóikat szíves-örömest megmutató helybéli lányok helyzetét megkönnyítse, és világ elé tárja a publikusan feltöltött fotóikat. Ezek közül mazsolázunk, nem elhanyagolva a kötelező kommentárt sem, egyúttal arra bíztatva Önöket: ne tartsák magukban a véleményüket, a cikk alatt vár a hozzászólások szekció!

Első befutónk minimum a sminkelés Szásája: a szájon túlhúzott rúzshoz, és az afölé odahelyezett, tökéletes kört leképező műszépségpöttyhöz képest még rémálmaink is szivárványszínű anekdotává nemesülnek.

fotó: -

A csücsörítás - szakmai nyelven: duckface -, mint korunk pestise, természetesen betette a lábát a gyévocskák köreibe is. Persze ezen a képen még nem is ez a legnagyobb baj, hanem az a divatkatasztrófa, amit látunk. A bocifoltos párna már csak bónusz.

fotó: -

Szoláriumba dolgozni nem mindig kifizetődő, mármint nem mindig jó, főleg nem egy ifjú szűznek, ha ingyen veheti igénybe munkahelye szolgáltatásait. Íme, az elrettentő példa.

fotó: -

Spongyabob legjobb barátja, Patrik nyilván nagyon örül, ha megerőszakolják, azt viszont elképzelni sem merjük, hogy a gerincoszlopon végigszaladó tetoválás vajon milyen gigantikus ribancbélyegben - azaz segg fölé varrt ábra, szakmai nyelven: tramp stamp - fejeződhet be.

fotó: -

Van az úgy, hogy a kontextus, például a lányok mellé rendelődő fiútársaság sokkal több mindenről árulkodik, mint gondolnánk.

fotó: -

A csücsörítésre kellemes-hamvas nosztalgiával fog visszatekinteni az utókor, ebben majdhogynem biztosak vagyunk. E fotón persze nem ez a főszereplő, hanem az, amire ez a kedves, moszkvai ártatlanság mutat: azaz a Hello Kitty-medál a nyakban.

fotó: -

Nem baj az sem, ha mosógépen pózolásról van szó, a lényeg, hogy a szemüvegkeret színe menjen a háztartási eszközhöz!

fotó: -

Az egykori vörös blokkban, mnt látjuk, általános jelenség a sminkterror is, a hardcore alapozótól kezdve a csodálkozó-szemöldökig. Na nem mintha ilyennel nem találkoznánk itthon is sűrűn, gondoljunk akár a Hajógyári-sziget szórakozóhelyeire, akár a Balaton Sound leggázosabb dj-fellépései alatt felhalmozódó cicacsoportosulásokra.

fotó: -

Mickey Rourke dublőre a Pankrátor című filmremekből?

fotó: -

A bíbor virágdísz a copfban, a pepitás-matrózos felső, a piros hamupipőke-cipellő és a szupervidám tapéta olyan egyveleget alkot, aminek összehozására csak kevesen volnának képesek. Tartsuk ezt tiszteletben!

fotó: -

A rum legyen kókuszos, a szemüveg legyen idétlen, a felső legyen oldschool - jó nőhöz jó pasi is jár, nemde? A fotót azonban a modern cicanadrág nyeri meg, egyértelműen.

fotó: -

Úgy látszik, ezek a színek csak nem tudnak kikopni, de mi ezt nem is fájlaljuk különösebben. Azt már annál inkább, hogy bezzeg a mi időnkben három havi szobafogság járt azért, ha a cipőnk talpa a szent ágyhuzatot érintette!

fotó: -

Végül fejezzük be az imádságot egy vérbeli rózsaszín ingertúltengéssel - plusz macska.

fotó: -

Hozzászólások (1)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

lojalista: D*gd f*l m*g*dn*k * 2x1 s*v*s *t*t f*d*sz sz*lg*.J*v*r* v*r*s*g ...
Csütörtökön átadják az új M8-as gyorsforgalmi út Körmend és Vasszentmihály közti szakaszát
lojalista: J* *n *s gr*t*l*l*k * k*v*t*l*z* t*l*jn*k,,k* *s v*lt?J* * m*sz*...
Csütörtökön átadják az új M8-as gyorsforgalmi út Körmend és Vasszentmihály közti szakaszát
miki1950 : *zt * s*k *g*zs*g*t *m*t l**rt*t*k, *n n*m t*d*m *b*r*ln*. D* m...
“Nem megoldás cinkosként asszisztálni a fideszes mutyikhoz” - volt fideszes polgármesterek írtak levelet a döntéshozókhoz
j...: Gr*t*l*l*k m*nd*nk*n*k *k* * k*v*t*l*z*sb*n r*szt v*tt . ...
Csütörtökön átadják az új M8-as gyorsforgalmi út Körmend és Vasszentmihály közti szakaszát
Fater: F*p f*ly*d*k, b*rn* s*r* t*k*ny. C*tr**n, p**g**t, f**t, pl. 250...
Leállhatnak a modern diesel-autók, teherautók, buszok