NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Tech

Árokba pöccintett Lada a Google térképén

Ha Hosszúperesztegre mennénk a Google segítségével, mégpedig végig az úton, akkor egy érdekes dologba botlunk, ha az árkot is figyeljük.

A Google elkapott már jó néhány furcsaságot . Persze ez a kép már több, mint kétéves, de a tanulság örök: jobb, ha óvatosan vezetünk, mielőtt még egy óriás kéz minket is az út menti árokba pöcköl!

A letarolt útjelző és a felgyűrődött csomagtartó tanúskodnak arról, hogy valaki hátulról rásegített a szegény piros Lada árokban való landolására. Remélhetőleg az azóta eltelt idő alatt gazdája már kivonszoltatta az árokból, és kikalapálta a kicsi tűzszínű kockaautót. De azért a Google mindenkit óva int: az úton, és ne mellette vezessünk!

Az árokból figyel a Lada
fotó: Nyugat.hu

Kapcsolódó

2013.11.25. 10:50

Google Mapsen kukkol az adóhatóság?

/ tech 2 hsz. 2 kapcs. /
Nem biztos, hogy jó dolog az, hogy bárki rá tud keresni az otthonunkra a Google Mapsen. Főleg, ha az az adóhivatal.

2013.11.18. 11:32

Szombathely jobban teljesít, a Google térképén legalábbis

/ tech 2 hsz. 2 kapcs. /
Csak mi látjuk úgy, hogy kedvenc megyeszékhelyünk új, részletesebb fotókat kapott? Vizslassa végig a várost egy műhold szemével!

2013.09.02. 15:22

10 hely, amit nem láthatunk a Google térképein

/ könnyű /
Ha egy helyről nem tudjuk, hogy hol van, már nem kell lekapnunk az atlaszt a polcról. Elég, ha bepötyögjük a Google mapsba. Vagy mégsem?

2013.04.24. 09:59

Mit találtak a Google Street View kamerái Szombathelyen?

/ könnyű /
Tegnap nagy bréking hír volt, hogy a web privát kopója, a kamerájával világot bejáró Google-autó magyarországi felvételei végre nyilvánossá váltak. Megnéztük, mit láttak errefelé.

Hozzászólások (0)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés