NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Hírek

Kutyát is mentettek hétvégén a szombathelyi tűzoltók

De a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság beszámolója szerint jó pár balesethez és egy kidőlt fához is riasztották a vasi lánglovagokat.

Személyautó az útpályát elhagyva árokba, majd egy lakóház kerítésének és egy fenyőfának ütközött Kőszegen a 87-es számú főúton, pénteken reggel. A műszaki mentést a kőszegi önkormányzati tűzoltók végezték, a közlekedési balesetben egy ember sérült.

fotó: Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Két személyautó ütközött Zalalövőnél a 86-os számú főúton, pénteken este. A körmendi hivatásos tűzoltók a járműveket áramtalanították, majd a hatósági helyszínelés után a forgalmi akadályt megszüntették. A közlekedési balesetben egy ember sérült, őt a mentők kórházba szállították.

Személyautó csapódott az árokba és felborult Horvátzsidány közelében szombaton délben. Az autóban egy ember utazott, aki saját erejénél fogva hagyta el a járművet. A horvátzsidányi önkéntes tűzoltók a járművet áramtalanították, a sérültet a mentők kórházba szállították.

fotó: Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Favágás közben borult egy fa lakóház és melléképület között kifeszített elektromos vezetékre Szakonyban a Fő utcában szombaton délután. Az épületek áramtalanítása után a csepregi önkormányzati tűzoltók a fát és a légvezetéket eltávolították, a veszélyt megszüntették.

Megpördült az úton, majd az oldalára borult egy gépkocsi az Őriszentpéter és Kondorfa közötti úton vasárnap délután. A jármű öt utasa a kondorfai önkéntes tűzoltók kiérkezése előtt saját erejénél fogva hagyta el a járművet, ők mind megsérültek. A tűzoltó egység áramtalanította a felborult autót, majd megszüntette a forgalmi akadályt.

Lakóház melletti két méteres gödörbe esett Szombathelyen a Jókai Mór utcában, vasárnap egy nagytestű kutya, ahonnét kijutni nem tudott. A szombathelyi hivatásos tűzoltók az ebet tűzoltó kötél és tömlő segítségével a gödörből mentették ki, majd a gazdájának átadták.

fotó: Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Hozzászólások (1)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

namsub: H*szt*r**k*lt*n*k t*t*l*l*m *zt * b*lf*szt *m*ly*k * k*v*d t*m*j...
Pfizer és Moderna: a vártnál több a szívizomgyulladás a fiatal férfiaknál
iszek: M*jd * p*kh*s* m*gm*ndj* * fr*nk*t. M*nd*n m*gy*r*k k*pcs*k- d*k...
Válaszolt az ír nagykövetség Orbánnak
kezdem: ***....j*g*s *m*t *rsz.......
Válaszolt az ír nagykövetség Orbánnak
lolka: *tt n*m * t*rd*l*sr*l v*n sz*. "M*nd*nk*' *gy f*j*z* k*...
Válaszolt az ír nagykövetség Orbánnak
Kari: N*m k*ll n*k*k * m*gy*r t*r*st* n*. :D ...
Ausztria feladja a leckét a nyaralni vágyóknak