NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Vélemény

A Jobbik köszöni a vasiak támogatását - Közlemény

Köszönjük!

A Jobbik Magyarországért Mozgalom Vas megyei elnökeként köszönöm a Jobbik Vas megyei területi listáját és az új erő vasi országgyűlési képviselőjelöltjeit támogatók bizalmát!

A választások eredménye jelzi, hogy megyénkben is komoly tényezővé vált az igazság pártja. Több mint kétszer annyi szavazatot szereztünk, mint az EP-választások alkalmával, vagyis jelentősen erősödtünk. Bár összességében a harmadik helyen végeztünk a megyében, az 5-ös számú, Körmend központú választókerületben sikerült listán és egyéniben is megelőznünk az MSZP-t. Nagy eredményt értünk el, de természetesen nem állunk meg, hanem gőzerővel készülünk az országgyűlési munkára.

Jómagam pártunk választási eredményének köszönhetően országos listáról tagja leszek az új Országgyűlésnek, ahol értékelvű, tisztességes és számon kérhető munkát fogok végezni. Annak ellenére, hogy nem egyéniben vagy megyei listáról kerülök be, a nemzeti érdekek következetes képviselete mellett Vas megye érdekeit szemem előtt tartva kívánok tevékenykedni a nemzet templomában.

Bana Tibor,
a Jobbik Vas megyei elnöke

Hozzászólások (0)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

Attila: *g*z*d v*n *bb*n cs*k n*k*m f*jd*lm*s *zt v*g*gn*zn*m m*rt v*n b...
Sokmilliárdos kormányzati pénzeső ömlik Kőszegre
Katka: * h*s*nl*t s*nt*t! * wc m*g*j*lt, h*szn*lj*k, *z *tv*l*g*t*s *gy...
30 millió forintért világítja át az állam a Haladás-sportkomplexumot, mielőtt átvenné az önkormányzattól
Attila: *z *kk*r*b*n *lcs*n*k t*n* d*v*z*h*t*l*k *d*j*n *lh*t*tt*k * h*t...
Sokmilliárdos kormányzati pénzeső ömlik Kőszegre
shopron: M*nd*nk* *zt f*gj* k*pn*, *m*t m*g*rd*m*l....
Sokmilliárdos kormányzati pénzeső ömlik Kőszegre
Attila: Sz*r*t*m K*sz*g*t, *vt*z*d*k *t* j*r*k *d*, m*nd*g sz*v*s*n m*gy...
Sokmilliárdos kormányzati pénzeső ömlik Kőszegre