NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Programajánló

Programajánló hétvégére: Simon-Júdás, koncertek, futás óraátállítás idején

Ha nem akar otthon maradni hétvégén, akkor vessen egy pillantást programajánlónkra.
Az időjósok kellemes 20°C körüli hőmérsékletet mondanak hétvégére. Ez pedig tökéletes alkalom arra, hogy megnézzük mit kínálnak az árusok az idei Simon-Júdás vásáron. Ha érdekli az X-Faktorban is feltűnt Tha Shudras zenéje, akár egy kellemes hétvégét is eltölthet a Nádasdyak városában. Kőszegen jubileumi koncerttel ünnepli fennállásának 160. évét a Concordia-Barátság Énekegyesület, vasárnap hajnalban pedig szó szerint visszafuthatnak a vállalkozó kedvű sportőrültek az időben.

Tha Shudras koncert

Nem mindennapi koncerttel zárul a sárvári Nádasdy-vár ZenOktóber elnevezésű programsorozata. A mai nap ugyanis a 2014-es X-Faktorból ismerős Tha Shudras csap a húrok közé. A maszkok mögé rejtőző zenekar rendkívül dallamos zenéiről ismert, ezért a jó hangulat borítékolható. Mivel a maszkokról sokaknak a szuperhősök ugranak be, ezért ezúttal egy hőssel váltható ki az 1000 forintps koncertjegy. október 25.

fotó: iartm.com

Simon-Júdás vásár

Az idei évben is megrendezik a 600 esztendős múltra visszatekintő kirakodóvásárt. A megye egyik legnagyobb őszi vására ezúttal is óriási kínálattal várja a vásárlókat. Mindenki ehet egy finom kolbászt, vagy elmajszolhat egy kürtőskalácsot. Az idősek pedig a különféle forraltborokból is válogathatnak. október 25-26.

fotó: Nagy Zoli

Concordia-Barátság Énekegyesület koncert

Október 25-27-ig jubileumi rendezvénysorozattal ünnepli fennállásának 160. évfordulóját a Concordia-Barátság Énekegyesület. Ezen alkalomból szombaton, este hat órától ünnepi koncertet adnak a Jurisics-vár lovagtermében. Az esemény különlegessége, hogy hét magyar zeneszerző írt darabot a vegyeskar részére, amik valamilyen módon kapcsolódnak Kőszeghez. A koncerten a dalszerzők is részt vesznek. október 26.

fotó: Concordia-Barátság Énekegyesület

Fuss vissza a jövőbe

Nem lehet elégszer elmondani, hogy vasárnap hajnali három óráról kettőre kell visszaállítani az órákat. Ezt használja ki a Pátkai Attila, a Szombathelyi Futóklub Szabadidősport Egyesület elnöke. A programról tegnapi cikk

2019.10.23. 18:30

Éjszaka futnak versenyt az óraátállítással Szombathelyen

/ programajánló /
Gondolta volna, hogy egy trükkel vissza lehet futni az időben?
ünkben részletesen írtunk. október 27.

fotó: Nagy Jácint

Hozzászólások (0)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

miki1950 : * l*mp*v*s '56- b*n k*m*nt * d*v*tb*l, d* * t*bb*r*l l*h*t s...
Márciustól emelkednek a parlamenti fizetések, Kövér László járt a legjobban
Nagyadri: *n *r*l*k n*k*, d* * h*zz*sz*l*s**b*l n*m *z j*n l*. ...
A szerdai zűrzavar után minden flottul megy a szombathelyi volt SZTK-nál
miki1950 : *dz*tt v*gy*k, n*m *z *ls*. V*sz*nt *ng*m n*m z*v*r. H*zz* t*r...
Márciustól emelkednek a parlamenti fizetések, Kövér László járt a legjobban
Katka: N*gy*n h*ly*s, m*h*t * t*bb*n*k, *s * k*th*rm*dn*k! ...
Beoltották Áder Jánost, kínai vakcinát kapott
Katka: M*ly*n N*m*ny? *d*z*v*rb*n v*gy! K*rd sz*m*n P*sk*s v*lt p*lg*n ...
Két kocsihely egy lakáshoz és egyebek - Egy rendelet miatt másként kell majd építkezni Szombathelyen