NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Sokkoló

Mindennek a legalja: kiraboltak egy kőszegi kerekesszékes nőt

Az ismeretlen férfi elvitte az áldozat táskáját az iratokkal és a készpénzzel.

Rendőrségi tájékoztatást kaptunk miszerint a múlt héten csütörtökön igen csak mozgalmas napja volt a kőszegi rendőröknek egy elkövető miatt. A férfi előbb egy kerekesszékes nőt fosztott ki, majd betörte egy kocsi szélvédőjét és onnan vitte el az abban talált pénzt és az iratokat. De jöjjön máris a rendőrség közleménye.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy kerekesszékben ülő helyi asszonyhoz lépett oda egy akkor még ismeretlen férfi Kőszegen 2017. augusztus 11-én hajnalban és elvitte a táskáját a benne lévő személyes iratokkal, valamint készpénzzel együtt.

Nem sokkal a fenti esetet követően egy másik sértett tett bejelentést, mely szerint 2017. augusztus 10-ről 11-re virradó éjjel betörték a gépkocsija ablakát Kőszegen és eltulajdonították a pénztárcáját a benne lévő személyes iratokkal és készpénzzel együtt.

A Kőszegi Rendőrkapitányság munkatársai 2017. augusztus 11-én délután Kőszeg belterületén elfogták a fenti bűncselekmények elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 23 éves helyi férfit és megtalálták az eltulajdonított okmányokat is. A férfit kihallgatták, vele szemben kifosztás bűntett és lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

Hozzászólások (0)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

mrs.megmondo: j*v*t*s: j*l*n *s*tb*n...
Meztelenül mutatta meg a volt KDNP-s Lukácsi Katalin, hogy mit kell megtanulni Auschwitzból
mrs.megmondo: S*jn*s *l*g r*ssz*l *ld*zt*k * c*g*ny*k*t... j*ln*k *s*tb*n, n*m...
Meztelenül mutatta meg a volt KDNP-s Lukácsi Katalin, hogy mit kell megtanulni Auschwitzból
polgartars: *z * sz*m*r*, h*gy *l*g v*n *nf*rm*c** f*rr*s. M*g sz*m*r*bb, h...
Más orosz vakcinát teszteltek, mint ami forgalomba kerülhet
duffs: M*c*f*l*!!! N*l*nk *nn*k *z *ssz*gn*k * t*bbsz*r*s*t k*lt*k * m*...
40 millió euróból menti meg Bécs a tradicionális bécsi cégeket
miki1950 : *zt k*tsz*r *s m*g f*gj*k g*nd*ln*, m*rt *nn*k n*gy * r*z*k*j* *...
Pálinkás József új pártja is részt vesz az ellenzéki előválasztáson