NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Covid 19

Koronavírus: mától világrekord a magyar halálozás

A friss adatok szerint sehol a világon nem regisztráltak annyi koronavírusos halottat a teljes koronavírus-járványban lakosságarányosan, mint Magyarországon.

A szomorú lista élén sokáig Csehország állt, de az elmúlt hetekben olyan meredeken emelkedett a magyar halálozási görbe, hogy a friss adatok alapján ma megfordult a sorrend. Ráadásul a jelenlegi tendenciák alapján valószínű, hogy a következő hetekben is számíthatunk arra, hogy az első helyen maradunk - írja a 444.hu .

A Worldometer friss adatai szerint ugyanis egymillió főre Magyarországon immár 2697 halálos áldozat jut, míg a cseheknél 2684 áldozat. Az uniós országok közül Bulgária áll a harmadik helyen, ott egymillió főre 2261 halálos áldozat jutott a járvány eddigi három hulláma alatt összesen.

Hozzászólások (2)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés