NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Könnyű

Könnyű Kevert: magyar pisiblog és David Attenborough fickós teknőse

Minőségibulvár-híradónk a világ könnyebbik feléről. Második rész.

Bizony születnek olyan dolgok a föld kerekén, amikről mi is szeretnénk számot adni, de gyakran annyira fél fogra való betevőknek érezzük őket, hogy inkább legyintünk, és haladunk tovább. Úgy döntöttünk, ezentúl nem hagyjuk magunkat becsapni, és néhanapján összegereblyézzük ezeket a falatkákat egy-egy nagyobb cikkbe. Jó étvágyat hozzájuk!


Mr. Facebook és neje boldogtalan nászútja?

Talán már a kedves olvasó is értesült róla, hogy május 19-én Mark Zuckerberg, a legnagyobb közösségi oldal atyja meglepetésszerűen elvette a Harvard óta mellette álló Priscilla Chant (a meghívottak azt hitték, a barátnő diplomabulijára jönnek), és persze stílusosan a legnagyobb közösségi oldalon megváltoztatta családi állapotát házasra, egy ilyen fotó kíséretében . Nem sokkal később felbukkantak képek az interneten, amit sasszemű olaszok lőttek róluk - a pár ugyanis Rómába ruccant át, mézeshetek (napok) gyanánt. Igen ám, de a képek nem tanúskodnak kicsattantó jókedvről.

fotó:
fotó:

Mint látható, azon túl, hogy a Pierluigi étteremben senki sem szúrja ki őket, ők maguk nem tűnnek különösebben boldognak, mintha átnéznének egymáson, illetve le a földre. Nem túl bíztató látvány, bár messzemenő következtetéseket azért nem vonnánk a fotókból. De egy adalékot azért hadd dobjunk be a végére: Zuckerberg az értesülések szerint sem ebben, sem egy másik étteremben nem adott borravalót az étkezést követően. Még ilyet!


David Attenborough és a kanos teknős esete

A természetfilmek legismertebb hangja, az idén már 86. életévét koptató David Attenborough vicces jelenet főszereplőjévé vált nemrég a BBC-n sugárzott The Graham Norton Show-ban. A legendás narrátort arra kérték, hogy az egyik népszerű YouTube-videóhoz, a papucsra szexuálisan rámozduló teknősbékához adja megnyugtató hangfekvését. Nem kellett kétszer kérni - íme a végeredmény:


Szentségtörő szendvicsek? Egy biztos: brutálisak

Hogy az amerikaiak veszettül rajta vannak a belek megtöltésén, az a közkeletű tények tárházát gazdagítja - de hogy ennyire? A Buzzfeed összeszedett 44 embertelen szendvicset, hogy az arcunkba dörgölje, az alábbi képen kettőt mutatunk, az egyik a harminc centi magas hústöltelékkel ellátott Carmelo Sandwich, a másik a "francia kanadai" fantázianévre hallgat, és juharfasziruppal van nyakon öntve. Ha Ön a többire is kíváncsi, ide kattintson rögvest!

fotó:

Passzoló ruhák, a hosszú házasság titka?

Na, ilyet sem hallottunk még: lehet, hogy a harmonizáló öltözék segít a kapcsolatunk megerősítésében? Tudományos bizonyíték erre nincs, mindenesetre a nebraskai Joey és Mel Schwanke 65 éve boldogítják egymást, 35 éve pedig tudatosan is egymáshoz illő ruhákat vesznek fel, minden álló nap. Ezek az együttesek gyakran tartalmaznak virágos mintákat, az idős pár ugyanis egy sikeres virágkereskedést visz Fremont városában. És hogy mindezt hogyan oldották meg? Hát úgy, hogy csak ezért 146 rájuk szabott dresszt készíttettek.

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player


A német Vogue bemutatja: szupermodellek, Photoshop-mentesen

Igen, nem csalás, pont így van, ahogy a címben állítjuk. Ahogy arról nemrég beszámoltunk , a világ egyik legbefolyásosabb divatmagazinja, a Vogue nyilatkozatban fogadta meg, és 19 országbeli főszerkesztőjével írattatta alá, hogy nem fognak mutogatni oldalaikon étkezési gondokkal küzdő, sovány, vagy túl fiatal modelleket. A lap német kiadása most ennek szellemében (illetve a fogadalom további propagálásaképpen) 11 prominens német nőt mutat be utómunkázás nélkül, ahogy ők írják:

kendőzetlenül, hamisítatlanul, tisztán.

Érdekes, hogy köztük nem csak színészek és modellek vannak, de a Vogue ottani főszerkesztője is - /gallery/1"]a fotósorozat ide kattintva nézegethető meg.

fotó:

Ingyen vécéző helyek és fortélyok (egyelőre) Budapesten

Ritka kreatív emberszabású faj a magyar, például olyan témákra alkot blogokat, amik láttán a legtöbben a homlokunkra csapunk: eh, hát ezt meg miért nem én találtam ki? (De nem baj, a következő rund úgyis a miénk lesz). Az alábbi, ismeretlen egyed által vezetett webes napló a következőként határozza meg önnön célját:

Van egy bejáratott pisilőhelyed? Esetleg szeretnéd, hogy többen járjanak fel az egy szobás galériás lakásod budijába? Küldd be!

És ez nem csak bulvárkacsa, a blogban tényleg felgöngölítenek egy csomó helyet, hog később egy komplett térkép álljon össze arról, hol lehet büntetlenül könnyíteni magunkon a fővárosban. A blog itt található.

Hozzászólások (0)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

szemtanú: B*zt*s h*gy m*nd*nny**n j*l *rtj*k *s *rt*lm*zz*k *zt *s *m* t*l...
Hamarosan nyithatnak a mozik, színházak, vendéglátóhelyek, fürdők
Ddd911: * h*v*t*l*s sz*rv*kb*n s* *gy, s* *gy n*m l*h*t b*zn*. K*z*lh*tn...
Nem értjük, hogy miért titkolják el a helyi járványadatokat, de ezt teszik
eheti: "*z n*m cs*d*, h*sz*n *ll*nf*l*k l*szn*k * k*z*l*d* *rsz*ggy...
Ungár: Ha Hende nem lenne házas, magánéleti közeledésnek venném a dicséreteit
Ddd911: L*t*m *h*gy n*k*d *s, *gy * v*z*r*dn*k *s * h*l*tt*k cs*k *gy st...
Hamarosan nyithatnak a mozik, színházak, vendéglátóhelyek, fürdők
shopron: https://444.h*/2021/04/21/k*t-*r*sz-t*tk*s*gyn*k-b*d*p*str*l-*t*...
A rendőrség elrendelte a nyomozást a Czeglédyt követő titokzatos autó ügyében