NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Sport

Könnyebb lesz a felkészülés

Hatos Gábor olimpiai felkészülését is támogatja a Humán Operátor Zrt.

Heteken belül megkaphatja olimpiai bronzérmét a Haladás VSE kiváló birkózója, Hatos Gábor. A magyar válogatott sportoló a nívós díj mellett egy új szponzori szerződéssel is gazdagodott, melyet a Humán Operátor Zrt.-vel kötött a sportoló. Az egyezség értelmében Hatos Gábornak anyagi juttatást biztosít a cég, havi százezer forintos alaptámogatással.

– Nagyon örülök ennek a támogatásnak – nyilatkozta a nyugat.hu-nak a londoni olimpián ellenfele doppingvétsége miatt bronzérmet szerző Hatos Gábor. – Nagyon nagy segítség ez számomra, úgy érzem, meglett az eredménye az elmúlt évek kemény munkájának. Ezzel a támogatással könnyebb lesz a felkészülés a következő versenyekre, illetve a riói olimpiára. Egy sportoló felkészülésében a kisebb-nagyobb sérülések jelentik a legnagyobb problémát. Ha ezeket nem kezelteti szakemberekkel, akkor még tovább elhúzódhat a felépülés, mely nagyban befolyásolja a felkészülést is. Viszont a kezelések költsége elég magas, így sokszor meg kellett fontolni, hogy vállalható-e anyagilag egy több alkalmas kezeléssorozat. Most már nem kell majd gondolkodnom azon, hogy meglátogassak-e egy gyógytornászt, vagy masszőrt.

Hatos Gábor honlapunknak elmondta, várhatóan decemberben olimpiai bronzérmét is megkapja majd az üzbégektől.

– November 27-én lesz hivatalos az ítélet. Várhatóan nem él majd az üzbég versenyző a fellebbezési jogával, így ezután már felgyorsulhatnak az események. Úgy gondolom, december első felében várhatóan megküldi majd az érmet az Üzbég Olimpiai Bizottság.

Hozzászólások (0)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

elbandi: h* m*st f*d*sz*s l*nn*k, m*nd*nh*l * l*gsz*r*bb j*l*lt*k*t b*sz*...
Kik azok a jelöltek, akik közül választani lehet Vas megyében az ellenzéki előválasztáson?
zuckerpopo: * r*k*s sz*r t* v*gy, p*k*lj *s h*zz k*l*tr* - *nny*...
Szélesítik a Gyöngyös patak melletti bicikliutat a vasoszlopok mellett
Paulus_Maior: *z*k * sz*l*k t*dv*, t*d*tl*n*l * k*ny*lm*s*bb *t*t v*l*szt*tt*k...
Megszavazták a szülők, hogy a szentgotthárdi iskolákat vegye át az egyház
dredd biró: S*kb* k*r*lt *z *z *r*m *z *mb*r*k *d*j*b*l. *bb*l * p*nzb*l h*s...
A szombathelyi városházán köszöntötték Falco kupagyőztes csapatát
lojalista: N*s b*r*t*k*lh*t*,h*gy * K*rm*nd* K*lcs*y F*r*nc *lt*l*n*s *sk*l...
Megszavazták a szülők, hogy a szentgotthárdi iskolákat vegye át az egyház