NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Sport

Kókán bunyóztak a kőszegi Buza ikrek

November 26-án és 27-én rendezték meg a Magyarország-Írország Csapattalálkozót Kókán, ahol a két ország válogatott ökölvívói mérhették össze tudásukat. A Fitt-Box Ökölvívó Egyesület tagjai közül Buza Rafael és Buza Rómeó lépett kötelek közé, Hámori Ádám a Prima-díjátadón vett részt, ezért nem tudott szerepelni a megmérettetésen.

Az első napon Buza Rafael ifjúsági férfi 63,5 kg-ban az ír bajnok Cody O’Reillyvel, Buza Rómeó ifjúsági férfi 67 kg-ban John Fayjel csapott össze. A srácok apait-anyait beleadva nyomták le mindhárom menetet, aminek meg is lett az eredménye: egyhangú pontozással győzelmet arattak.

fotó: Fitt-Box Ökölvívó Egyesület

A második napon Buza Rafael egy súllyal feljeb,b a 67 kg-os EB-érmes ír bajnokkal, John Fayjel csapott össze. Rafi olyannyira komolyan vette a feladatot, hogy a harmadik menetben a vezetőbíró rászámolt az írre, majd beszüntette a mérkőzést, emellett ez a meccs nyerte el a nap legjobb mérkőzése díjat is.

fotó: Fitt-Box Ökölvívó Egyesület

Buza Rómeó 67 kg-ban az ír bajnok Bob Flooddal mérkőzött meg. Egy igazán harcos és pörgős mérkőzésen Rómeó minden erejét beleadva menetelt előre végig, azonban ez sajnos nem bizonyult elégnek, az ír bunyós győzedelmeskedett.

fotó: Fitt-Box Ökölvívó Egyesület

„Összességében nagyon jó két napot zártunk. A srácok kitettek magukért, nagyon szép teljesítményt nyújtottak! Büszkék vagyunk rátok! Remek lehetőség volt ez a felkészülésre! Megyünk tovább keményen előre!” – mondta lapunknak Varsányi Áron edző.

Hozzászólások (0)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

ciprus69: V*s*rn*p r*gg*l m*x 9 *r* *l*tt 5 p*rcc*l l*h*t b*j*tn* *z *l*t*...
Miért csak reggel 9-kor nyit hétvégén a szombathelyi uszoda?
Ddd911: *l t*d*m k*pz*ln* h*ny *mb*r *k*r v*s*rn*p r*gg*l 6k*r *szk*ln*....
Miért csak reggel 9-kor nyit hétvégén a szombathelyi uszoda?
fgzb: ...cs*kn*m 400 sz*mb*th*ly* v*gy v*r*s k*rny*k* l*ny *r*zh*tn* j...
Saját csarnokot akarnak a szombathelyi kézilabda-csapatnak
shopron: L*t*m *nny*r* g*z * h*lyz*t, sz*mb*th*ly*n s*mm*r* s*ncs *ll*t*l...
Riasztó állapotban van Szombathelyen a Kodály Zoltán utcai híd
OhneGetzi: "T*bb sz*z*zr*t m*t*rh*b* n*lk*l..." *z *j **t*kn*l *ly...
Nem állta ki az idő próbáját, 15 millió forintnyi közpénzből újul meg az oladi templom párkányzata