NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Helyek

Arizonában ért földet a mexikói lufiba zárt kívánságlista – egy férfi teljesítette

Mindent megvett, el is vitte.

A szeretet nem ismer határokat – ez a mondás különösen igaz volt az arizonai Randy Heiss és egy mexikói kislány, Dayami esetében. Dayami egy lufiba rejtve próbálta eljuttatni karácsonyi kívánságlistáját a Mikulásnak, ami végül az arizonai sivatagban ért földet. írja a szeretlekmagyarorszag.hu .

Randy éppen kutyát sétáltatott a környéken, amikor meglátta a piros lufit a bozótosban. Rögtön elolvasta a levelet, amiben Dayami spanyolul kérte a Mikulást, hozzon neki festéket és néhány új ruhát. „Nagyon megérintett, amikor elolvastam a levelet, és azon gondolkoztam, mégis hogyan találjam meg ezt a kislányt, hogy valóra váltsam a kéréseit?” – mondta Randy egy interjúban.

Lufis Mikulás
fotó: szeretlekmagyarorszag.hu

Heiss először a közösségi médiához fordult, de karácsony közeledtével még mindig nem sikerült megtalálnia a családot a megosztásokon keresztül. Végül egy mexikói rádióállomást keresett fel, akiknek egy órán belül sikerült megtalálniuk a kislányt és családját, akik – mint kiderült – Nogalesben éltek.

A férfi örömében szabadságot vett ki, és elindult karácsonyi ajándékokat vásárolni a kislánynak, amit aztán maga vitt el Nogalesbe. Dayami családja rettenetesen hálás volt az ajándékokért, és a hihetetlen karácsonyi csodáért. Randy és felesége természetesen azt mondták a gyerekeknek, hogy az ajándékokat a Mikulástól kapták.

Az eset nemcsak Dayami és családja karácsonyát tette szebbé, de sokat jelentett Heissnek és feleségének is. „Kilenc éve vesztettük el a saját fiunkat” – nyilatkozta Randy a hírcsatornának. – „Nincs unokánk, ezért az, hogy gyerekekkel tölthettük a karácsonyt, fantasztikus élmény volt”.

Hozzászólások (1)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

kezdem: +1 :D...
A levendulát veszélyes növénynek minősítheti az EU
polgartars: N*m *rt*m, m*r* c*lz*l * l*p*ss*l, Ny*g*tt*l, B*lk*nn*l, b*z*m b...
Szombathely legrosszabb utcái: a Dozmat utca, a politikai kátyúk metszéspontja
ta-tom: T*lj*s*n *gy*rt*lm*, h*gy * k*tsz*r *t*lt*tt*k k*r*b*n *s n*v*ks...
A 60 év fölötti, be nem oltott embereket személy szerint fogják megkeresni az orvosaik
Nagyadri: M*st m*r t*d*m, h*l r*mb*l * k*sz*b*d*lt *gyp*szt*t* f*h*rj*! T...
A levendulát veszélyes növénynek minősítheti az EU
StarMan: J*j, *tt * v*l*gv*g*! M*s n*ll*k m*s*k*nyv*t "*rn*k", t*...
Hajdú Péter és párja elkapta a delta-variánst