NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Sokkoló

Egy kisgyermek is megsérült, amikor két autó és egy kamion ütközött Szombathely határában

Ahogy arról lapunk is beszámolt, teljes útlezárás mellett zajlik a helyszíni szemle Szombathely határában a 87-es főúton, az Ipari út kereszteződésénél.

Egy szlovák rendszámű Volvo kamion haladt Győr irányába a szombathelyi elkerülőn és az előtte feltorlódott kocsisor miatt bekapcsolta az elakadásjelzőjét, ezután lassan gurult tovább.

fotó: TM

Az Ipari út felől érkezett egy Renault személyautó, amelynek a vezetője feltehetőleg elnézte az elakadásjelzőt, azt gondolta, hogy a kamion jobbra kanyarodik és közvetlenül a Volvo előtt kihajtott elé.

fotó: TM

A Volvo vezetője beletaposott a fékbe,de ütközött a Renault-val, amiről egy nagyobb alkatrész betörte a kamion szélvédőjét és megrongálta a bal elejét is.

fotó: TM

A kamion mögött érkező Opel vezetőjét meglepte a hirtelen megálló teherszállító és már hiába fékezett, beleszaladt a hátuljába.

fotó: TM

A kamion a Renault bal hátsó ajtajának ütközött, a vezető mögött egy kisgyermek ült, szabályosan bekötve, gyermekülésben. A mentők őt a Markusovszky kórházba szállították.

fotó: TM

Teljes útlezárás mellett zajlik a helyszínelés. A forgalmat a Söptei úti körforgalomnál, az M86-os lehajtójánál, illetve a Zanati úti körforgalomnál elterelik.

Hozzászólások (1)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

miki1950 : T*dn* k*ll, j*bb * h*lyz*t N*m*t*rsz*gb*n, m*nt n*l*nk. ...
Németország egy hónapra bezár - „Cselekednünk kell, még hozzá azonnal"
StarMan: T*dt*? * ny*m*g*mb n*ncs b*k*tv* s*h*v*, cs*k * f*sz*lts*g l*v*z...
Itt az okos zebra, villogó fénnyel figyelmezteti majd az autósokat Szombathelyen
StarMan: M*l*g cs*l*d* n*v*l*st k*p*tt....
Ungár Péter kengurujelmezben csap oda a komolykodó, öltönyös politikusoknak
StarMan: K*cs**d*ny. N*m, ny*l*d*ny. N*m, k*cs**d*ny. N*m, ny*l*d*ny. N*m...
Ungár Péter kengurujelmezben csap oda a komolykodó, öltönyös politikusoknak
agro: K* *z * N*R b*h*c?...
Ungár Péter kengurujelmezben csap oda a komolykodó, öltönyös politikusoknak