NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Közélet

Járvány van, nem kampány – „Kijavította” az új kormányplakátokat a Momentum Szombathelyen

Vasárnap éjszaka vették nyakukba a várost.

Minden egyes kisméretű propagandaplakát árából 300 maszk vásárolható – kezdte közleményét a Momentum Mozgalom Szombathelyi Helyi Szervezete. Írásuk apropója pedig nem más, minthogy a tagok vasárnap éjszaka nyakukba vették a várost, hogy „kijavítsák” a kormány új propagandaplakátjait.

fotó: Momentum Mozgalom Szombathelyi Helyi Szervezet

Mint írják, a kormány a járvány ideje alatt is milliárdokat költ plakátkampányra a kormányzati intézkedések népszerűsítésé végett. Az ebbe beleölt temérdek pénz ellenére pedig sajnos még mindig nem jött össze a teljes körű tájékoztatást, ugyanis az alábbi fontos intézkedést nem nevesítették:

 • 35 százalékkal emelték az államtitkárok fizetését
 • több száz milliárd forintnyi projektet kaptak meg Mészáros cégei
 • 6 milliárd forint pluszforrás megy sporttámogatásra
 • tízmilliárdokat költ el a kormány propagandára
 • fotó: Momentum Mozgalom Szombathelyi Helyi Szervezet

  Mindeközben viszont nem kapnak érdemi segítséget a munkájukat elvesztő emberek és szinte semmilyen támogatást nem kapnak a túlélésért küzdő kis- és középvállalkozások sem, valamint csődközelbe viszik a járvány kezelését végző önkormányzatokat is.

  A Momentum szerint a kormánynak nem a saját hatalmának további bebetonozására, a barátok kifizetésére kellene használnia a veszélyhelyzetet. A megkésett és nem elégséges mentőcsomag helyett pedig valódi segítséget kellene nyújtania a bajbajutott embereknek és vállalkozásoknak. Mert járvány van, nem kampány! – áll a közleményben.

  fotó: Momentum Mozgalom Szombathelyi Helyi Szervezet

  Hozzászólások (8)

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

  Keresés