NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Sokkoló

Kihallgatták a férfit, akit egy szombathelyi dohánybolt kirablásával gyanúsítanak

Még májusban ment be fegyverrel egy férfi a Váci utcai trafikba.

Ahogy arról lapunk is beszámolt,

05.24. 12:07

Fegyveres rablás Szombathelyen

/ sokkoló 17 hsz. /
Dohányboltba tért be a rabló.
május 24-én, vasárnap éjfél után ment be egy férfi egy fegyvernek látszó tárggyal a szombathelyi Váci Mihály utcában található éjjel-nappali dohányboltba. Akkor sajnos nem tudtuk kideríteni, hogy sikerült-e zsákmányolnia valamit a rablónak vagy hogy valóban fegyver volt-e nála, mindössze annyit tudtunk meg, hogy reggel hat óra tájékában távoztak a rendőrök a helyszínről.

A környéken viszont több kamera is működik, ezeknek a felvételeit bekérte a rendőrség és később közzé is tették a trafik biztonsági kamerájának felvételét. A videó mellett egy közleményt is kiadtak, melyből kiderül, hogy a férfinek sikerült kikényszerítenie az eladótól a bevételt, amivel aztán szépen elsétált.

A személyleírás szerint a férfi kb. 170 cm magas; zömök testalkatú; 35-40 év körüli; sötét szemű; világosszürke színű, kapucnis, emblémás pulóvert; fekete színű, szövet szájmaszkot; középkék színű farmert és sötét színű baseballsapkát viselt. A körözés pedig úgy tűnik, sikerrel zárult, ugyanis a lapunkhoz hétfőn eljuttatott közlemény szerint már ki is hallgatták a gyanúsítottat.

Mint írják, „a Vas megyei rendőrök széleskörű nyomozást folytattak, amelynek során szorosan együttműködtek az osztrák hatóságokkal is. Az együttműködés eredményeként azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit”.

A rendőrség közölte továbbá azt is, hogy a férfit a Burgenlandi Tartományi Rendőr-igazgatóság korábban már őrizetbe vette más vagyon elleni bűncselekmények elkövetése miatt. A Vas megyei nyomozók nemzetközi jogsegély keretén belül szeptember 24-én hallgatták ki a 34 éves Vas megyei férfit, aki beismerte a bűncselekmény elkövetését.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya a férfival szemben a büntetőeljárást fegyveresen elkövetett rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytatja – zárták a közleményt.

Hozzászólások (0)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

okoska120: *k*t k*rh*zb*n k*ll*tt k*z*ln*, *nn*k m*r *nny*, v*gy v*n *ly*n ...
Újabb durva számok pénteken: 3286 újabb fertőzött, 65 halott
miki1951: *g*z*d v*n! *z *z *gyn*k n*gy*n *gy *lp*r* s*rm*. *z *ly*n pr*...
Könnyen lehet, kedden új vezetőt kap az USA – Gyorstalpaló az amerikai elnökválasztáshoz
kommentolvasó: *v*k *t* m*gy *z * m*ntr*, p*d*g *lt*l*n*s *sk*l** m*t*kt*d*s *l...
Könnyen lehet, kedden új vezetőt kap az USA – Gyorstalpaló az amerikai elnökválasztáshoz
Latyak: *ssz*s*n k*t j*l*lt l*sz 2022-b*n: * p*rt j*l*ltj* B*l*zsy P*t*r...
Bana Tibor finoman visszavág Ungár "Kenguru" Péternek
Rőzsike : M* m*g r*m*lj*k 2022-b*n f*l*tt*d *r*t*nk gy*z*lm*t! H* *gy f*l...
Orbán Viktor: Áprilisban győzelmet hirdetünk a járvány felett