NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Sokkoló

Kihallgatták a férfit, akit egy szombathelyi dohánybolt kirablásával gyanúsítanak

Még májusban ment be fegyverrel egy férfi a Váci utcai trafikba.

Ahogy arról lapunk is beszámolt,

2020.05.24. 12:07

Fegyveres rablás Szombathelyen

/ sokkoló 17 hsz. /
Dohányboltba tért be a rabló.
május 24-én, vasárnap éjfél után ment be egy férfi egy fegyvernek látszó tárggyal a szombathelyi Váci Mihály utcában található éjjel-nappali dohányboltba. Akkor sajnos nem tudtuk kideríteni, hogy sikerült-e zsákmányolnia valamit a rablónak vagy hogy valóban fegyver volt-e nála, mindössze annyit tudtunk meg, hogy reggel hat óra tájékában távoztak a rendőrök a helyszínről.

A környéken viszont több kamera is működik, ezeknek a felvételeit bekérte a rendőrség és később közzé is tették a trafik biztonsági kamerájának felvételét. A videó mellett egy közleményt is kiadtak, melyből kiderül, hogy a férfinek sikerült kikényszerítenie az eladótól a bevételt, amivel aztán szépen elsétált.

A személyleírás szerint a férfi kb. 170 cm magas; zömök testalkatú; 35-40 év körüli; sötét szemű; világosszürke színű, kapucnis, emblémás pulóvert; fekete színű, szövet szájmaszkot; középkék színű farmert és sötét színű baseballsapkát viselt. A körözés pedig úgy tűnik, sikerrel zárult, ugyanis a lapunkhoz hétfőn eljuttatott közlemény szerint már ki is hallgatták a gyanúsítottat.

Mint írják, „a Vas megyei rendőrök széleskörű nyomozást folytattak, amelynek során szorosan együttműködtek az osztrák hatóságokkal is. Az együttműködés eredményeként azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit”.

A rendőrség közölte továbbá azt is, hogy a férfit a Burgenlandi Tartományi Rendőr-igazgatóság korábban már őrizetbe vette más vagyon elleni bűncselekmények elkövetése miatt. A Vas megyei nyomozók nemzetközi jogsegély keretén belül szeptember 24-én hallgatták ki a 34 éves Vas megyei férfit, aki beismerte a bűncselekmény elkövetését.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya a férfival szemben a büntetőeljárást fegyveresen elkövetett rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytatja – zárták a közleményt.

Hozzászólások (0)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

Attila: R*g*n-m*ndj*k m* m* *s- *z*rt v*tt*nk v*l*m*t m*rt sz*ks*g*nk v*...
Sokmilliárdos kormányzati pénzeső ömlik Kőszegre
fucking: *gy k*ll *l*nt*zn* k*lt*r*lt*n *gy*k*t. N* *z n*m m*gy * r*gn*l*...
Mi az igazság az „utcára tett” szombathelyi táncosok ügyében?
fucking: * l*mp*b*n * v*jk* * m*st*r!...
30 millió forintért világítja át az állam a Haladás-sportkomplexumot, mielőtt átvenné az önkormányzattól
palig: M*g *rt*l*k v*n m*t m*g m*t t*nn* . D* * T* f*rd*t n*m l*h*t m*r...
Sokmilliárdos kormányzati pénzeső ömlik Kőszegre
Katka: S*jn*s m*nd*n sz*v*d *g*z!...
Sokmilliárdos kormányzati pénzeső ömlik Kőszegre