NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Sokkoló

Kihallgatták a férfit, akit egy szombathelyi dohánybolt kirablásával gyanúsítanak

Még májusban ment be fegyverrel egy férfi a Váci utcai trafikba.

Ahogy arról lapunk is beszámolt,

2020.05.24. 12:07

Fegyveres rablás Szombathelyen

/ sokkoló 17 hsz. /
Dohányboltba tért be a rabló.
május 24-én, vasárnap éjfél után ment be egy férfi egy fegyvernek látszó tárggyal a szombathelyi Váci Mihály utcában található éjjel-nappali dohányboltba. Akkor sajnos nem tudtuk kideríteni, hogy sikerült-e zsákmányolnia valamit a rablónak vagy hogy valóban fegyver volt-e nála, mindössze annyit tudtunk meg, hogy reggel hat óra tájékában távoztak a rendőrök a helyszínről.

A környéken viszont több kamera is működik, ezeknek a felvételeit bekérte a rendőrség és később közzé is tették a trafik biztonsági kamerájának felvételét. A videó mellett egy közleményt is kiadtak, melyből kiderül, hogy a férfinek sikerült kikényszerítenie az eladótól a bevételt, amivel aztán szépen elsétált.

A személyleírás szerint a férfi kb. 170 cm magas; zömök testalkatú; 35-40 év körüli; sötét szemű; világosszürke színű, kapucnis, emblémás pulóvert; fekete színű, szövet szájmaszkot; középkék színű farmert és sötét színű baseballsapkát viselt. A körözés pedig úgy tűnik, sikerrel zárult, ugyanis a lapunkhoz hétfőn eljuttatott közlemény szerint már ki is hallgatták a gyanúsítottat.

Mint írják, „a Vas megyei rendőrök széleskörű nyomozást folytattak, amelynek során szorosan együttműködtek az osztrák hatóságokkal is. Az együttműködés eredményeként azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit”.

A rendőrség közölte továbbá azt is, hogy a férfit a Burgenlandi Tartományi Rendőr-igazgatóság korábban már őrizetbe vette más vagyon elleni bűncselekmények elkövetése miatt. A Vas megyei nyomozók nemzetközi jogsegély keretén belül szeptember 24-én hallgatták ki a 34 éves Vas megyei férfit, aki beismerte a bűncselekmény elkövetését.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya a férfival szemben a büntetőeljárást fegyveresen elkövetett rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytatja – zárták a közleményt.

Hozzászólások (0)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

Katka: N*m k*ll m*ll*b*sz*ln*, n*m * m* t*d*s*nkr*l v*n sz*, h*n*m *rr*...
Hamarosan nyithatnak a mozik, színházak, vendéglátóhelyek, fürdők
gyemantcsiszolo: H*h*! N*m *s *ly*n r*ssz *r*ny, *h*l k*tt**z*r *mb*rb*l cs*k *gy...
A vállalati koronavírus-teszt miatt az adatvédelmi hatósághoz fordult a szombathelyi TDK egyik dolgozója
kisbodoccs: * J*m*s B*nd k*ty*f*x* * m* Cs*b*nkh*z k*p*st! H*l k*p*zt*k k* ...
A titokzatos fekete autó a nemzetbiztonsági szakszolgálaté - írja posztjában Czeglédy Csaba
kisbodoccs: * J*m*s B*nd k*ty*f*x* * m* Cs*b*nkh*z k*p*st! H*l k*p*zt*k k* ...
Feljelentést tett Czeglédy Csaba az őt követő, nem létező rendszámú autó miatt
belabo: *l*tt* *s *t*n* sz*b*d, cs*k k*zb*n n*m....
Most akkor szabad alkoholt inni az oltás után vagy nem?