NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Sokkoló

Kidőlt fák, baleset és betört ablak – Nem unatkoztak pénteken a vasi tűzoltók

A viharos szél miatt négy esetben kellett a tűzoltóknak beavatkozni. A fa kidőlések miatt nem sérült meg senki.

Meggyeskovácsi külterületén fa dőlt a közútra, akadályozva a közúti közlekedést. A sárvári hivatásos tűzoltók a fát eltávolították, a közlekedési akadályt megszüntették.

Szombathelyen a Dudás József utcában egy fa körülbelül öt méteres száraz ága a kerítésre dőlt, azt megrongálta. A szombathelyi hivatásos tűzoltók az ágat motoros láncfűrésszel segítségével eltávolították, a veszélyes helyzetet megszüntették.

Ahogy arról mi is beszámoltunk , Zsédeny közelében a 84-es számú főúton ütközött két személygépkocsi. A baleset következtében az egyik gépjármű a csapadékelvezető árokba csapódott, a benne utazók közül egy ember a roncsba szorult. A sárvári hivatásos tűzoltók a járműveket áramtalanították, a sérültet feszítő-vágó segítségével kiszabadították, majd a mentőszolgálat szakembereinek átadták. A közlekedési balesetben ketten sérültek, a műszaki mentés ideje alatt a főút mindkét sávjában a közlekedés szünetelt.

Balesetet okozott, majd lelépett a helyszínről egy Suzuki Zsédenynél
fotó: Nyugat.hu

Jánosháza külterületén egy fa dőlt távközlési légvezetékre, melynek egyik oszlopa is eltört, veszélyeztetve a közúti forgalmat. A jánosházai önkéntes és a sárvári hivatásos tűzoltók a fát eltávolították, az oszlop sérüléséről a távközlési szolgáltatót a műveletirányítási központ értesítette.

Szombathelyen a Rohonci úton egy kilencemeletes társasház nyolcadik emeletén a lépcsőházi ablakot az erős szél megrongálta, a lehulló üvegszilánkok az arra közlekedőkre veszélyt jelentett. A szombathelyi hivatásos tűzoltók az ablakot eltávolították, a veszélyt megszüntették.

Hozzászólások (0)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

miki1950 : * l*mp*v*s '56- b*n k*m*nt * d*v*tb*l, d* * t*bb*r*l l*h*t s...
Márciustól emelkednek a parlamenti fizetések, Kövér László járt a legjobban
Nagyadri: *n *r*l*k n*k*, d* * h*zz*sz*l*s**b*l n*m *z j*n l*. ...
A szerdai zűrzavar után minden flottul megy a szombathelyi volt SZTK-nál
miki1950 : *dz*tt v*gy*k, n*m *z *ls*. V*sz*nt *ng*m n*m z*v*r. H*zz* t*r...
Márciustól emelkednek a parlamenti fizetések, Kövér László járt a legjobban
Katka: N*gy*n h*ly*s, m*h*t * t*bb*n*k, *s * k*th*rm*dn*k! ...
Beoltották Áder Jánost, kínai vakcinát kapott
Katka: M*ly*n N*m*ny? *d*z*v*rb*n v*gy! K*rd sz*m*n P*sk*s v*lt p*lg*n ...
Két kocsihely egy lakáshoz és egyebek - Egy rendelet miatt másként kell majd építkezni Szombathelyen