NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Sport

Kezdődik az Ifjúsági Ökölvívó Országos Bajnokság Bükön

100 ökölvívó, köztük temérdek vasi is nevezett a rangos megmérettetésre.

Szeptember 23. és 26. között rendezik meg az Ifjúsági Ökölvívó Országos Bajnokságot Bükön, a Sportcentrumban. A rangos megmérettetésre 100 ökölvívó nevezett. A csütörtöktől vasárnapig zajló küzdelmek kezdési időpontjai előreláthatólag a következők: csütörtök 14:30, péntek-szombat 15:00, vasárnap 10:00.

A magyar bajnoki cím elnyerése mellett idén még magasabb tétje van a bajnokságnak, hiszen a közelgő Ifjúsági-Európa Bajnokságra utazó keret tagságért is folyik majd a harc, így több súlycsoportban is parázs mérkőzésekre számíthatunk fiúknál és lányoknál egyaránt. Vas megyét a rendező Fitt-Box Ökölvívó Egyesület mellett a Hobbisták Ökölvívó Egyesület, a Haladás VSE és az Alpok Alja Küzdősport Alapítvány versenyzői képviselik.

fotó: Fitt-Box Ökölvívó Egyesület

A rendezvényen egy nagylelkű felajánlásnak köszönhetően árverésre bocsátanak egy, a négyszeres K1-világbajnok, Ernesto Hoost által dedikált kesztyűt. Licitálásra a Fitt-Box Ökölvívó Egyesület Facebook-oldalán, a feltöltött fotó alatt kommentben, illetve személyesen az Ifjúsági Országos Bajnokság ideje alatt lehet.

A licit szeptember 26-án 12:00-kor ér véget, a végső összegét teljes egészében a büki Pukler Ábel gyógykezelésére, az Együtt Ábel egészségéért Alapítvány számára ajánlják fel.

Hozzászólások (0)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

ltk70: N* k*dv*s k*t*t*k, m*st m*nt*k *l * j* *d*s qrv* *ny*t*kb*. ...
Csak azt hiszi, hogy rosszul van az oltástól
hozzászóló1: *z NB1-*s n** cs*p*tn*k n*ncs*n*k s*k*r**, * k**r*g*d*tt l*g**s*...
Saját csarnokot akarnak a szombathelyi kézilabda-csapatnak
hozzászóló1: *m* * F*lc*t *ll*t*, n*m 20, h*n*m 1 *v *l*tt 373 m*ll**. T*l s*...
„Erről miért nem kérdezik sosem a városvezetést?”
ciprus69: V*s*rn*p r*gg*l m*x 9 *r* *l*tt 5 p*rcc*l l*h*t b*j*tn* *z *l*t*...
Miért csak reggel 9-kor nyit hétvégén a szombathelyi uszoda?
Ddd911: *l t*d*m k*pz*ln* h*ny *mb*r *k*r v*s*rn*p r*gg*l 6k*r *szk*ln*....
Miért csak reggel 9-kor nyit hétvégén a szombathelyi uszoda?