NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Közélet

Két pályázat a Savaria Szállóra

Száz éves a Savaria Szálló épülete, ez alkalomból hirdet pályázatokat a Berzsenyi Dániel Könyvtár és a Vasi Múzeumbarát Egylet.

1914. április 8-án kezdődött el a Savaria Szálló építése és ez alkalomból a Berzsenyi Dániel Könyvtár és a Vasi Múzeumbarát Egylet november 5-én kiállítást és kerekasztal beszélgetést rendez a könyvtár épületében. A kiállítás november 28-ig lesz megtekinthető.

Legyél Te is szállodatulajdonos! - Tervezd meg a honlapodat!

A szombathelyi Berzsenyi Dániel Könyvtár szállodai honlapkészítő versenyt hirdet általános iskolai felső tagozatos és középiskolás diákok számára. 3 fős csapatok jelentkezését várják (egy iskolából több csapat is nevezhet!)

.
100 éves a Savaria Szálló
fotó: Berzsenyi Dániel Könyvtár és Vasi Múzeumbarát Egylet

A szállodai weboldal megtervezhető az 1915-ös átadáshoz kapcsolódóan, lehet napjainknak megfelelő, mintha a szálló ma is üzemelne és akár megtervezhető a jövőben is. Vajon milyen lenne a Savaria Szálló honlapja mondjuk 2050-ben? Egyetlen kitétel, hogy az épület funkcióját meg kell tartani, szálloda vagy vendéglátóhely működhet benne.

A jelentkezési lapot a könyvtár honlápjáról lehet letölteni, a jelentkezési határidő: 2014. október 10. Az elkészült honlapokat 2014. november 28-ig kell beadni. A pályázat részletes kiírása és a gyakorlati tudnivalók megtalálhatóak a könyvtár honlapján . Az elkészült honlap linkjét pedig a következő e-mail címre kell elküldeni: bedit@bdmk.hu .

Készíts szelfit a szállóval!

A felhívásra bárki jelentkezhet egy magáról készített fotóval, melyen bemutatja, hogyan is látja önmagát és ezt a gyönyörű épületet, viharban, napsütésben, hajnalban vagy akár éjszaka. Az elkészült fényképeket a Savaria Szálló facebook oldalára kell elküldeni, és a legjobbat díjazzák is a szervezők!

Hozzászólások (0)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

elbandi: h* m*st f*d*sz*s l*nn*k, m*nd*nh*l * l*gsz*r*bb j*l*lt*k*t b*sz*...
Kik azok a jelöltek, akik közül választani lehet Vas megyében az ellenzéki előválasztáson?
zuckerpopo: * r*k*s sz*r t* v*gy, p*k*lj *s h*zz k*l*tr* - *nny*...
Szélesítik a Gyöngyös patak melletti bicikliutat a vasoszlopok mellett
Paulus_Maior: *z*k * sz*l*k t*dv*, t*d*tl*n*l * k*ny*lm*s*bb *t*t v*l*szt*tt*k...
Megszavazták a szülők, hogy a szentgotthárdi iskolákat vegye át az egyház
dredd biró: S*kb* k*r*lt *z *z *r*m *z *mb*r*k *d*j*b*l. *bb*l * p*nzb*l h*s...
A szombathelyi városházán köszöntötték Falco kupagyőztes csapatát
lojalista: N*s b*r*t*k*lh*t*,h*gy * K*rm*nd* K*lcs*y F*r*nc *lt*l*n*s *sk*l...
Megszavazták a szülők, hogy a szentgotthárdi iskolákat vegye át az egyház