NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Hírek

Két ittas sofőr is fennakadt a rendőrök horgán Vas megyében

Egyiküknél még jogosítvány sem volt.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint 2021. február 15-én, hétfőn a késő esti órákban igazoltattak a rendőrök egy személygépkocsival közlekedő helyi lakost Szombathelyen, az Újvilág utcában. Az intézkedés során felmerült a gyanú, hogy a 42 éves sofőr szeszes italt fogyasztott elindulása előtt, amit az alkoholteszter is igazolt. A sofőrt további mintavétel céljából előállították a Szombathelyi Rendőrkapitányságra és a rendőrök elvették a vezetői engedélyét is.

Szintén hétfőn, a késő esti órákban igazoltattak a 87-es számú főút 22-es kilométerszelvényében egy személyautót vezető soproni férfit. Itt is előkerült a szonda, ami pozitív értéket mutatott, így a 60 éves férfit, akinél még jogosítvány sem volt, előállították további mintavételre.

Mindkét sofőrrel szemben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított az illetékes rendőrkapitányság.

Hozzászólások (0)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

miki1950 : M*nd*n m*nd*t* *rt*lm*s, cs*k *hh*z *sm*rn* k*ll * f*ldr*jz*t *s...
Teljesítik Törőcsik Mari utolsó kívánságát
fgzb: T*szt*l*m Z*ch*r G*b*rt *s h*t*l*sn*k t*rt*m *mb*r*l*g, sz*km**l...
Zacher etikája
miki1950 : *n m*m*r**m. ++++++++++2 5. 3 8 1++++++++++++...
Zacher etikája
angelica: * c*kk *lv*s*s* *t*n* *ls* g*nd*l*t*m: p*r*n***, m*v*l *z *s*tb*...
Nem létező rendszámú autóval követték Czeglédy Csabát
dictator: *lv*sd *l * c*kk*t, *bb*n b*nn* v*n, h*gy n*m *k*r p*l*t*k*s l*n...
Zacher etikája