NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Jelentem

Úgy néz ki, két hónap után lassan pontot tesz a Vasivíz a táplánszentkereszti kalamajka végére

Örömhírrel jelentkezett olvasónk alig néhány nappal azután, hogy megírtuk és megkérdeztük, hogy mi is történik a vasi falu egyik utcájában.

Szerdán írtunk arról, hogy Táplánszentkereszten a Petőfi Sándor utcában már két hónapja áldatlan állapotok uralkodnak, ezt pedig érthető módon a lakók egyáltalán nem nézték már jó szemmel, ezért is fordult hozzánk olvasónk. Mi pedig feltettük kérdéseinket a Vasivíznek, ugyanis az egyik fotón láttuk, hogy az ő nevük szerepel a barikádra felkötött szalagokon.

fotó: Olvasó

A társaság válaszából az derült ki, hogy még augusztusban kaptak egy lakossági bejelentést arról, hogy valami probléma van az utcában. Másnap ki is mentek a helyszínre és kicserélték a hibás bekötővezetéket, de közben azzal szembesültek, hogy sokkal nagyobb a baj, mint azt elsőre hitték.

Azt írták, hogy

további gerincevezeték-sérülést vettek észre, amelynek az azonnali pontszerű javítását is elvégezték

. De ez még nem orvosolta teljesen a problémát. Mivel ennyire rossz állapotban volt a szakasz, nem kevesebb, mint hat méter csövet kell kicserélniük, ez pedig egy elég hosszú folyamat.

Ráadásul

az üzemmérnökséghez bejelentett jelentős számú hiba elhárítása és az egyéb tervezett rekonstrukciós munkák miatt az érintett szakasz cseréjét el kellett halasztaniuk

, de ígérték, hogy a lehető legrövidebb határidővel elvégzik a munkát, addig pedig a helyiek türelmét kérik.

Ilyen volt.
fotó: Olvasó

Úgy tűnik, csak egy ígéret kellett, hiszen egész hamar el is indult ez a folyamat. Olvasónk péntek délelőtt boldogan számolt be arról, hogy betömték az óriási lyukat.

Tegnap, mikor hazaértem Anyukám azzal fogadott, hogy biztos csinált valamit a Vasivíz, mert délelőtt jó ideig nem volt víz. Aztán később a fiam mondta, hogy be van temetve a lyuk. Ma reggel le is fényképeztem, mellékelem a képet. Valami elindult... Köszönöm az utánajárást!

– írta olvasónk.

Ilyen most.
fotó: Olvasó

Hozzászólások (0)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

haha: *ls* k*p * j*r*k*r*t*s *rr*l. * l*tv*ny m*nd*n *pr* r*szl*t* b*s...
Elindult a tömeges oltás Szombathelyen (frissített)
eheti: M* f*ln*tt f*jj*l ny*lv*t t*n*l*nk h*gy *gy*lt*l*n m*jd b*sz*ln*...
Operatív törzs: El kell halasztani a hétvégére tervezett oltásokat
demokratikus_gumilovedek: :)))) d* l*g*l*bb l*tt*k l*z*r*s*k!!! !! /t*ps/ K*zb*n 366 Ft f...
Operatív törzs: El kell halasztani a hétvégére tervezett oltásokat
eheti: H*l v*n f*ls*r*lv*? * m*gy*r k*z*nyb*n *m*t *jf*lr* *g*rt*k? V...
A vendéglátósoknak fogalmuk nincs, hogy hogyan lesz hétfőtől
lights: *k* *zt * f*j*tl*ns*g*t g*n*r*lt*, *tt*l m*n*m*m k*v*t*lm*ny, h*...
Operatív törzs: El kell halasztani a hétvégére tervezett oltásokat