NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Hírek

Vesén szúrta volt élettársát, majd magával is végezni akart a férfi

A támadást követően, fel akarta magát gyújtani.

A férfi az élettársával és két közös gyermekükkel Vértesszőlősön élt. Mivel az több kapcsolati problémájuk volt, az asszony szakított a férfival, majd a gyermekekkel együtt 2018 áprilisában elköltözött édesanyjához.

A nő 2018. május 26-án szórakozni indult unokatestvérével, amit volt párja is megtudott, és féltékenységében egész éjjel virrasztott. Az asszony másnap reggel ért vissza, és egyedül elindult az édesanyja otthonába. Útközben elhaladt a vádlott családi háza előtt.

A férfi már várta a sértettet, és egy 21,5 cm pengehosszúságú késsel szerelt az udvaron. A vádlott látta, hogy a sértett az úton közeledik, ezért elbújt a kerítés melletti bokor mögött. Amikor az asszony odaért, a férfi hirtelen elé ugrott, és a késsel egyszer vesén szúrta. Ezt követően dulakodtak, melynek következtében a vádlott halántékon ütötte a sértettet, akinek sikerült a kést kicsavarni a férfi kezéből, majd elmenekült.

A férfi ezután bement a családi házba, és azért, hogy megölje magát, kinyitotta a gázpalackot, begyújtotta, majd a lángok elé állt, de nem bírta a fájdalmat, emiatt kifutott a házból. A vádlott hetekig a közeli erdőben bujkált, és egészen addig szökésben volt, míg a járőrök őt elfogatóparancs alapján, 2018. június 6-án elfogták.

Az asszonyt az unokatestvére szállította kórházba.

A késszúrás jelentős belső vérzést, vagy életfontosságú szerv sérülését okozhatja, így a sértettnél fennállt a közvetett vagy közvetlen életveszéllyel, esetlegesen halállal járó állapot bekövetkezésének lehetősége.

A főügyészség a férfival szemben börtönbüntetés kiszabását indítványozta azzal, hogy ha az előkészítő ülésen a bűncselekményt beismeri, akkor 3 év szabadságvesztést szabjon ki vele szemben a törvényszék - írja Magyarország Ügyészsége .

Hozzászólások (0)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

kovacsg: *n cs*k *zt m*nd*m, l*h*t *tt t*lt*k*zn* *z *ngy*n*s t*szt, m*g ...
A vállalati koronavírus-teszt miatt az adatvédelmi hatósághoz fordult a szombathelyi TDK egyik dolgozója
rheingold1926: N*m k*r** *z m*g?...
Hamarosan nyithatnak a mozik, színházak, vendéglátóhelyek, fürdők
Katka: T* m*gy*r*z*d * f*l*l*l*n k*rm*ny b*z*ny*tv*ny*t? K* k*rt *rr*? ...
Hamarosan nyithatnak a mozik, színházak, vendéglátóhelyek, fürdők
joska01: F*lr**rt*sz-*ng*m n*m z*v*r,h*gy n*k*d *z * v*l*m*ny*d,h* 100x l...
Zacher etikája
Ddd911: *rr*l n*m *s b*sz*lv*, h*gy *gy*s v*kc*n*r*l *zt s* t*dj*k *ld*n...
A vállalati koronavírus-teszt miatt az adatvédelmi hatósághoz fordult a szombathelyi TDK egyik dolgozója