NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Jelentem

Nem takarítják a Külső-Nárai út kerékpárútját - írja olvasónk

Több problémát is felvetett levelében.

Olvasónk rendszeresen küld képeket, rövid írásokat. Most éppen a Külső-Nárai utca kerékpárútjáról.

Olvasónk levele és fotói

Szombathely egyik legrégebbi (Külső Nárai u.) kerékpárútjáról mellékelem a fotókat.

fotó: Olvasó

Fő benövi, kavicsfelhordás, takarítás semmi. A technológia szemlátomást fejlődött, hiszen a körmendi út mellett kifelé vezető kerékpáraszfaltcsíknak több évtized kellett hozzá.

fotó: Olvasó

Szintén érdemes egy pillantást vetni a Jókai-parkban ügyesen, meredeken bedöntött kerékpáros felhajtóra, amelyet már beterít a kavics, még veszélyesebbé téve a felhajtást.

Gondolom, az illetékesek megvárják, amíg valaki alól kiesik a kerékpár, aztán a hatóság majd jól megbünteti, amiért nem az útviszonyoknak megfelelően közlekedett.

fotó: Olvasó

A másik téma a Szompark (?) dolgozói, akiknek a jelek szerint sem a Kreszt, sem a munkabiztonsági előírásokat nem kell betartaniuk. Hol a járdát és a kerékpárutat elfoglalva pihennek, hol az eszközöket hagyják ott, balesetveszélyt okozva.

fotó: Olvasó

Hozzászólások (12)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés