NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Sokkoló

Képek és új infók a Zsédeny és Hegyfalu közötti tömegkarambolról

Mentőhelikopter is érkezett a baleset helyszínére, de végül nem volt rá szükség. A mentők három embert szállítottak kórházba a figyelmetlenségből bekövetkező baleset helyszínéről.

Ahogy arról lapunk is beszámolt , öt autó ütközött a 84-es számú főúton szombaton fél 12 tájékában. Hegyfalu felé tartott a 84-es főúton egy lengyel rendszámú Volkswagen személyautó, amelynek sofőrje későn észlelte az előtte lassító, megálló autókat. A sofőr már hiába fékezett, belehajtott egy honfitársa által vezetett VW-be.

fotó: Tánczos Mihály

A szendvics közepébe egy magyar rendszámú Opel került, ami egy osztrák rendszámú Nissannak ütközött, végül egy német rendszámú Opel állította meg a kocsisort.

fotó: Tánczos Mihály

A balesetben négyen megsérültek, az elsődleges adatok alapján senki sem súlyosan. Egy ember saját felelősségére a helyszínen maradt.

fotó: Tánczos Mihály

A mentés idejére teljes útlezárás lépett életbe az érintett útszakaszon, majd rendőri irányítás mellett félpályán haladhatott a forgalom. Több kilométeres torlódás alakult ki mindkét irányban.

fotó: Tánczos Mihály

A baleset helyszínén tábla figyelmezteti az autósokat a fokozottan balesetveszélyes útszakaszra, azonban itt nem az út minősége okozza a balesetveszélyt, hanem a figyelmetlen járművezetők. Több súlyos és halálos kimenetelű balesetről is tudósítottunk már innen.

Még több képért kattints!
fotó: Tánczos Mihály

Hozzászólások (0)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés