NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Jelentem

Kamionok állják el a munkába igyekvők útját a Körmendi úton

A rendőrök már többször elküldték őket, de mindig visszatalálnak.

Egy olvasónk jelezte felénk, hogy mennyire megnehezíti a reggeli munkába járást az a rengeteg kamion, ami a Körmendi úton, egy kanyarodósávban parkol egész éjszaka.

Rendszeresen, naponta, főleg a délutáni, esti és éjszakai órákban előforduló probléma, hogy a Körmendi úton a 86-os főútvonalon a kamionok az egyik nagy cég előtti kanyarodósávot parkolónak használják. Sokszor 5-6 jármű áll egymás mögött, ezáltal lehetetlenné téve a gyárba igyekvőknek, hogy használják a sávot

-írja.

Olyan esetről is beszámoltak nekünk, hogy a parkolni szándékozó kamion a forgalommal szembe tolatott. Olvasónk úgy tudta, hogy a napokban történt rendőri intézkedés és a rendőrök elküldték a kanyarodósávban szabálytalanul parkoló teherjárműveket. Ez viszont nem hatotta meg őket, olvasónk arról számolt be, hogy másnap már megint ott parkoltak a kamionok, mintha mi sem történt volna.

Olvasónkat ez fogadja minden reggel
fotó: Olvasó

Az ügyben megkerestük a rendőrséget, ahonnan azt a választ kaptuk, hogy az érintett útszakaszon rendszeresen tartanak ellenőrzéseket. Mint mondták, a megállásra és várakozásra vonatkozó szabályokat mindenkinek be kell tartania, ennek ellenére mindig akadnak szabálytalan parkolók.

A munkába igyekvőknek tehát marad a bosszankodás, hiszen bármennyire is büntetnek a rendőrök, mindig jönnek újabb kamionosok, akik nincsenek tisztában a parkolási szabályokkal.

Hozzászólások (10)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

demoktatorovm: *n *gy sz*km** *n*lf*b*t*! *mm*ll*tt *ly*n *ssz*-v*ssz* m*g*rt ...
13 új buszt állít csatasorba Vas megyében a Volánbusz
szemtanú: M*g * p**c*s *mb*r h**nyz*k * l*st*r*l m*nt k*z*sm*rt sz*k* *s h...
Mertek nagyot álmodni – Egy monumentális, multifunkcionális szombathelyi kilátó a láthatáron
canis: * t*m*g n*m *tt v*n ...
Több százan vannak kint a szombathelyi Fő téren „Karácsonyvárón”
Latyak: B*v*n l*h*t b*l*l* l*pn*, *gyh*gy j*. G*nd*l*m *z *t*k r*ndb*t*...
Mertek nagyot álmodni – Egy monumentális, multifunkcionális szombathelyi kilátó a láthatáron
miki1950 : * m*t*v*c** m*g*ntcs*k * f*l*l*m. R*h*dt*l f*ln*k * 4 Md. c*v*l...
A magyar kormány inkább lemondott 77 milliárd forintól, minthogy egy kis pénz civilekhez menjen