NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Hírek

Jurák Kata szerint Isten büntetése a nyugat-európai árvíz

Úgy gondolja, nem kellett volna meggyalázni a szivárványt, mint bibliai jelképet.

„Azt hiszem, a szivárvány átértelmezése, a jelkép eredeti jelentésének meggyalázása nem várt következményekkel jár a haladó nyugati országok számára”  – írta Jurák Kata televíziós újságíró, szerkesztő, a Pesti TV munkatársa Facebook-oldalán a már száznál is több halálos áldozatot követelő németországi, belgiumi és hollandiai árvízről. 

„Itt halkan jegyezném meg, hogy Isten nem csak egy szelíd, jóságos öregúr, mint ahogyan a haladó liberálisok elképzelik, hanem Júda oroszlánjaként is említi a Biblia. Nem igazán jó döntés feldühíteni. ” – vonja le a következtetést az újságíró.

Ismerteti a szivárvány történetét: az özönvíz után az emberrel kötött isteni szövetség égi jele volt. „Az én véleményem az, hogy a szövetséget meggyalázó országok, nemzetek számára küld az Isten egyértelmű jelzést arra vonatkozóan, hogy ennek milyen következményei lehetnek.” - írja a mancs .

Hozzászólások (9)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés