NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Hasznos

Készülj Körmend, hamarosan megszabadulhattok a lomoktól!

A lomtalanítás vállalkozásokra, intézményekre és kereskedelmi egységekre nem vonatkozik.

A Körmend.hu beszámolója szerint lomtalanítás lesz Körmenden a következő két időpontban:

 • 2019. június 1-jén, szombaton: Vasúttól délre a Rába folyó vonaláig eső, belváros, Bartók lakótelep, Tisztviselő telep, Alsóberki városrészek
 • 2019. június 15-én, szombaton: Vasúttól északra eső, illetve Felsőberki, Horvátnádalja, Rábán aluli városrészek
 • Amiket nem visznek el a lomtalanítás során: zöldhulladék (pl: kerti hulladék, nyesedék), szelektív hulladék (pl: sárga zsákban gyűjthető hulladékok), állati tetem, trágya, autóbontásból származó autóalkatrész (pl: kárpit, szélvédő, lökhárító stb.), építési törmelék (pl: mosdókagyló, csempe, WC csésze), lapátos és zsákos hulladék, személy-, teher-, traktor gumiabroncs, veszélyes hulladék (pl: permetezőszer göngyöleg, maradék festék, festékes göngyöleg, akkumulátor, neoncső, hullámpala, gyógyszer, fáradt olaj, olajos, üzemanyagos göngyöleg stb.), elektronikai hulladék (pl: selejtes hűtő, televízió, háztartási gép, selejtes-, elromlott-, használaton kívüli-, nem megbontott elektromos és elektronikai berendezések).

  A fémet, a bútort, egymástól elkülönítve kell kihelyezni, társasház esetén a konténer mellé, annak közelébe. A garázsoknál (Legény u. és Somogyi Béla u.) nem lehet hulladékot kihelyezni. A lomok kihelyezését a lomtalanítás napján reggel 7.00 óráig kell elvégezni.

  Hulladékok leadására ingyenesen (pl: gumiabroncs, elektronikai hulladék a Körmendi Hulladékudvarban van lehetőség (a régi rádóci út mellett, a Zala-Müllex Kft. Harasztifalui telephelyével szemközt) hétfőn és csütörtökön, illetve minden hónap második szombatján 8:00 – 15:30 között.

  További tájékoztatás a lomtalanítással kapcsolatban a 94/592-923 telefonszámon vagy a novak.tamas@kormend.hu email címen kérhető.

  Hozzászólások (0)

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

  Keresés

  Hozzászólások

  iszek: K*ny*c f*lm* b*csk*r*s*k!...
  Februártól nem éri meg horrorkaravánnal szállítani
  vadvirag: *dv*zl*m! * j*v*b*n *z *ld*l*nk*n *s m*nn* f*gn*k m*jd *z *l*...
  Nyugat Podcast vasárnap is! Vendégünk Csillag Tamás politikai tanácsadó Londonból
  iszek: * j*g*ll*m*s*g m*gk*v*t*l*s* s*mm*f*l* *ssz*f*gg*sb*n n*ncs * v*...
  Szijjártó: Szégyenteljes és gyalázatos Vera Jourová uniós biztos viselkedése
  west: *z *ls* h*ll*m s*r*n k**rt p*ly*z*t*n 17,7 m*ll**rd*s t*m*g*t*st...
  Szijjártó: Szégyenteljes és gyalázatos Vera Jourová uniós biztos viselkedése
  miki1950 : N*m s*g*t *z *n** *l*g*t m*? M*rt n*kt*k *z *st*n p*nz* s* *l*g!...
  Szijjártó: Szégyenteljes és gyalázatos Vera Jourová uniós biztos viselkedése