NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Kultúra

Ígéretesnek tűnik a karantén témájával foglalkozó első magyar filmsorozat

Tavasszal jön ki, de már tudunk belőle mutatni kóstolót.

Közösségi finanszírozásból jött létre a Karantén Zóna, ami egy ötrészes magyar szkeccsfilm sorozat. Három előzetest már meg is nézhetünk, és ezek alapján nagyon ígéretesnek tűnik a projekt.

A készítők, azaz Zsótér Indi Dániel író és rendező, Vida Orsolya forgatókönyvíró, valamint Dimeth Balázs Ferenc vezető operatőr projektje az Alkonyzóna, a Black Mirror és a karanténidőszak elegyét kínálja – olvasható a puliwood.hu-n.

Az ötből négy szkeccs már leforgott, három epizód éppen a vágási fázisban tart és aktívan folynak a zenei munkálatok is, de nincs már messze az utolsó rész forgatása sem, ami a vírushelyzet és az ünnepek miatt januárra tolódott – teszik hozzá.

A filmben olyan nagy színészek is szerepelnek, mint a Kossuth-, Jászai Mari- és Balázs Béla-díjas Pásztor Erzsi, vagy a Jászai Mari-díjas Ujréti László.

Hozzászólások (0)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés