NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Covid 19

Amint vége a járványnak, azonnal visszatérünk a pörgéshez - véli olvasóink nagy része

Sokan vannak azok is, akik úgy vélik, lassan jönnek vissza a koronavírus előtti szokások.

Hozzászoktunk a bezártsághoz vagy alig várjuk, hogy újra pöröghessünk? Mi lesz, ha vége lesz a járványnak? Mire számíthat a kultúra és szórakoztatóipar? Csupa kérdés, amiket még a múlt hét elején tettünk fel

2020.12.08. 16:51

Covid után: Hozzászoktunk a bezártsághoz vagy alig várjuk, hogy újra pöröghessünk?

/ covid 19 /
Mi lesz, ha vége lesz a járványnak? Mire számíthat a kultúra és szórakoztatóipar? Cikkünkben szavazhat, várjuk a véleményét is.
olvasóinknak.

Mert bő kilencedik hónapja tart a koronavírus-járvány, és közel azóta élünk együtt a megszorításokkal. Hozzászoktunk az otthonmaradáshoz, az online kapcsolattartáshoz, az éttermek helyett a házhoz rendeléshez, élő zene (legyen az könnyű vagy komoly) helyett az otthoni zenehallgatáshoz.

Azt is lehetségesnek tartjuk, hogy annyira természetesnek vesszük majd a jelenlegi helyzetet, hogy ha vége lesz a korlátozásoknak, akkor is inkább maradunk otthon.

Így olvasóinkhoz fordultunk, szavazást indítottunk, aminek most bemutatjuk az eredményét. Arra voltunk kíváncsiak, hogy olvasóink szerint a járvány után azonnal visszajön-e a korábbi pörgés. Vagy óvatosan, lassan térünk-e vissza szokásainkhoz, illetve az óvintézkedések megszűnése után maradunk-e otthon továbbra is, éppúgy, mint karantén idején.

Szavazásunk lezárult, íme az eredmény:

Szavazás: Ön szerint a járvány után

Olvasóink csupán 15 százaléka voksolt arra, hogy mindenki marad otthon, mert kényelmesebb és olcsóbb.

A válaszadók 85 százaléka szerint visszatérünk korábbi szokásainkhoz. Ezen belül 44 százalék szerint azonnal, pillanatok alatt elfelejtjük az egészet.

41 százalék véli úgy, hogy a visszatérés, azaz a kimozdulás, szórakozás, lassabb, óvatosabb lesz, de így is visszajönnek a korábbi szokások.

Igazságot tenni most nem tudunk, erre csak a járvány elmúlta után lesz lehetőség. Reméljük, minél előbb, és minél kevesebb áldozattal. Mi is nagyon várjuk már.

Hozzászólások (21)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

eheti: *z*n *gy V*d*s n*m t*d m*gl*p*dn*! :) ...
Sok helyen leállt a Messenger
gnoan01: *l*sz*r n*m h*tt*m * sz*m*mn*k *m*k*r m*gl*tt*m...
Tavaszi piknikre változott a botrányos szombathelyi oltakozás
westend: *ny*d*t n*m v*tt*m * sz*mr*, t* *d**t*, m*v*l n*m b*sz*lt *ly*n ...
Nyilvánosságra hozták, milyen mellékhatásai lehetnek a kínai vakcinának
kovacsgeza: "H*t s*jn*s n*m t*d*tt s*g*t*n*, m*rt *ly*t m*nd*tt, *m*t *d...
Kormányinfó: március 15-ig maradnak a korlátozások
busman: N*m-*? T*bbsz*r *d**t*zt*l, h*jt*tt*d *gy*n*zt * m*ntr*t. F*sz t...
Nyilvánosságra hozták, milyen mellékhatásai lehetnek a kínai vakcinának