NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Hasznos

Január 12-én, pénteken két napra lezárják a szombathelyi Kiskar utcát

A Vasivíz végez majd munkálatokat.

2018. január 12-én (péntek) 16.00 órától - január 14. (vasárnap) 22.00 óráig Szombathelyen a Thököly u.-Mátyás király körforgalom - Kiskar utca nyomvonalon ideiglenes forgalomkorlátozást vezetnek be be, mivel a Vasivíz Zrt. a Kiskar u. - Óperint u. sarok közötti szakaszon fenntartási munkákat végez - áll a Vasivíz közleményében .

Ezen időszak alatt a forgalmi rend az alábbiak szerint alakul:

 • A Kiskar utcában az Ady tér irányába haladó és az Óperint utcába kanyarodó forgalmi sáv a Kossuth L. utcától a Hollán E. utcáig lezárásra kerül.
 • A Thököly u. - Mátyás király u. körforgalomból a Kiskar utcába csak a buszok, az ingatlantulajdonosok és az érintett üzletek áruszállító gépjárművei hajthatnak be, a többi gépjárművezető balra a Mátyás király utca felé haladhat tovább. Az ingatlantulajdonosok a Kiskar utca - Hefele M. u. - Hollán E. u. útvonalon közlekedhetnek.
 • A Kiskar u. Thököly u. felé vezető két forgalmi sávja megosztásra kerül. A külső forgalmi sávban az Ady tér felöl érkezők haladhatnak, az Óperint u. és a Thököly u. irányába. A belső forgalmi sávban a Thököly u. – Mátyás király u. felöl érkező buszok, valamint az Óperint utcából balra kanyarodó gépjárművek közlekedhetnek.
 • Az Óperint utcából a Kiskar utcába a jobbra-balra kanyarodás engedélyezett lesz. A Kiskar utcában közlekedő buszoknak az Óperint utcából jobbra kanyarodóval szemben elsőbbsége lesz. Az Óperint utcából balra kanyarodó a Kiskar utca Thököly utca felé vezető belső sávba kell, hogy kanyarodjon.
 • A forgalomelterelés ideje alatt a Thököly - Mátyás király és az Óperint – Kiskar utcák sarkán 1-1 forgalomirányító jelzőőr segíti az Önök közlekedését.
 • Hozzászólások (0)

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

  Keresés

  Hozzászólások

  fgzb: Sz*r*nt*m *s. ...
  Vajon hol járt fotósunk? – Az egyik legszebb kilátás a Dunántúlon
  Nagyadri: K*t*l*n? H*t p*nt n*m! *nny*r* *g*z, m*nt *m*t *tt *r*g*tn*k! ...
  Karácsony Gergely elkérte a kormány által nem lehívott EU-s vakcinákat Budapestnek
  Rőzsike : D* m*nny*r* *g*z. * K*ss*th R*d** t*lj*s*n l*k*p*z* *rb*n h*z*g,...
  Karácsony Gergely elkérte a kormány által nem lehívott EU-s vakcinákat Budapestnek
  agro: 3 %*s..:)M*nt *gy gy*ng* s*r......
  A Mindenki Magyarországa Mozgalom támogatja Bana Tibort a szombathelyi előválasztáson
  agro: M*n*k sz*v*zz*n*k *gy s*nk* *lt*l n*m *sm*rt f*csk*r* *k* n*m r*...
  A Mindenki Magyarországa Mozgalom támogatja Bana Tibort a szombathelyi előválasztáson