NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Sokkoló

Az ittas vendégmunkás szállásadója autójával okozott súlyos balesetet Bükön

A mentők három embert szállítottak kórházba a Nagy Pál utcából.

A mentők három embert - köztük egy tizenéves lányt - szállítottak kórházba a büki Nagy Pál utcából, ahol egy Chrysler áttért a szemközti sávba és ütközött egy szemből érkező, már majdnem állóra fékezett Audival - jelentette lapunk tudósítója a helyszínről.

Egy jobbra ívelő kanyarban vesztette el uralmát a vezetett jármű felett egy férfi pénteken este a büki Nagy Pál utcában. A szemközti sávba átsodródó Chrysler ütközött a szemből érkező, már csaknem állóra fékezett Audival, amit egy ház kerítésének lökött.

fotó: Tánczos Mihály

Az Audiból egy asszonyt és két gyereket a mentők a szombathelyi Markusovszky kórházba szállítottak. Úgy tudjuk, hogy az egyik utas, egy tizenéves lány súlyosan megsérült. Hozzátartozója elmondása alapján ő az eszméletét is elvesztette az ütközéskor.

fotó: Tánczos Mihály

A Chrysler vezetőjéről kiderült, hogy nem a saját autóját vezette, a sofőrnek nincs vezetői engedélye és emellé még ittas is volt. Őt a rendőrök vérvételre előállították.

fotó: Tánczos Mihály

Egy időközben helyszínre érkezett férfitől megtudtuk, hogy a balesetet okozó sofőr a keleti országrészből érkezett vendégmunkás, akit szállásadója kért meg, hogy segítsen kicserélni valamilyen alkatrészt az autóban. Arról szó sem volt, hogy az illető elviszi a járművet, amivel egyébként nem jutott messzire.

fotó: Tánczos Mihály

Arról nincs információnk, hogy a vezetői engedéllyel nem rendelkező ittas férfi csak egy kört szeretett volna menni az autóval, vagy hosszabbtávú tervei voltak a járművel?

fotó: Tánczos Mihály

A rendőrségi helyszínelés ideje alatt egy sávon haladhatott a forgalom.

Hozzászólások (1)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

Nati: * gy*l*l*t *s f*l*l*m k*lt*s * l*gf*bb sz*mp*nt! Gy*l*z*t! *z *...
Hende Csaba a kezünket simogatja vagy a torkunkat fojtogatja?
Nati: *z *g*sz *l*t*b*n n*m *rt*k *nny*t v*rk*ny*r*l, m*nt m**t* "...
Várkonyi Andreára testőrök vigyáznak
Nati: H*ly*k *s v*gy*nk, m*rt m*r r*g *l k*ll*tt v*ln* z*v*rn* *k*t!...
Ismét meghosszabbította a kormány a járványügyi készültséget
Nati: R*m*lj*k * t*szt*t*t*zb* v*gz*k, m*g *tt s*m t*dn*k m*gsz*b*d*ln...
Jön az egyházi lakásügynökség
Nati: j*sk*01, m*ndt*m m*r, *zt *rt*k, *lm*h*tsz! R*ssz*nd*l*t*, j*ll...
Illés Károly szerint a kormány jogosan vette el a szombathelyi emberek pénzét