NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Covid 19

Itt vannak a legdurvább összeesküvéselméletek a koronavírusról

Nincsen fék a konteóvonaton.

Minden katartikus esemény után felröppennek bizonyos elméletek a miértekkel kapcsolatban. Így volt ez a Kennedy gyilkosság vagy a 9/11-es terrorakció után, és bizony az amerikai elnökválasztások kapcsán is megjelentek Quanon-összeesküvés-elméletek (ezekről majd máskor). Nincs ez másképp a koronavírus-járvány esetében sem, ezért most összeszedtük az eddigi legvadabb konteókat a századunk legnagyobb egészségügyi kihívásáról.

Gyanítjuk, hogy a lista nem teljes, még nagy lehetőségek vannak a jövőben,

A koronavírus nem is létezik

Sokan tagadják a vírus létezését és egyszerű influenzaként kezelik, azonban a valóság sokkal szörnyűbb ennél
fotó: MTI/Balogh Zoltán

Mára már elfogadott tudományos tény, hogy a koronavírus egy gyorsan terjedő betegség, amelyet a WHO 2020. március 11-én világjárványnak minősített. Nincsen konszenzus arról, hogy mi a pontos folyamata annak, hogy miként kell kezelni a járványt. Vannak, akik szigorúbbak, és vannak, akik megengedőbbek a korlátozásokat illetően, de egy közös bennük: elfogadják a tényt, hogy egy világjárvánnyal nézünk szembe.

Azonban ezzel nincs mindenki így. Léteznek olyan embertársaink, akik totálisan tagadják a vírus létezését és állításuk szerint a globalista elit felnagyít egy „egyszerű influenzajárványt” azért, hogy kontroll alatt tartsák a lakosságot az állandó megfigyelésekkel.

A RFID-csip és a káros maszk

Vannak ennél is durvább elméletek az oltásokkal kapcsolatban. Az egyik ilyen tézis szerint az oltások tartalmaznak egy bőr alá ültetett RFID-csipet, mellyel állandó megfigyelés alá lehet hajtani a lakosságot. Természetesen a maszkot sem kímélték a fanatikus vírustagadók, hiszen úgy vélik, hogy az emberek maszkok viselésével a saját immunrendszerüket gyengítik le.

A koronavírus egy biológiai fegyver

Vannak akik, úgy tekintenek a vírusra mintha egy mesterségesen előállított fegyverről lenne szó
fotó: MTI/Rosta Tibor

A koronavírus mint világjárvány Kína Hupej tartományának a székhelyéről, Vuhanból indult útnak. Ez önmagában még talán nem adna okot mindenféle konspirációkra, csakhogy ebben a városban van egy virológiai intézet, ahol foglalkozhattak a vírus tanulmányozásával.

Európában még meg sem jelent a vírus, amikor már több helyen arról cikkeztek, hogy ez egy kínai biológiai fegyver és egy olyan háború, amely a kínai-amerikai geopolitika része. Annak ellenére, hogy az amerikai és más nyugati hírszerzések kizárták annak lehetőségét, hogy a virológiai intézet szerepet játszott volna a világjárványban. Mondjuk a brit hírszerzés ügynökei elképzelhetőnek tartják , hogy mégsem véletlen, hogy abban a városban robbant ki a járvány, ahol ez a labor is megtalálható.

Természetesen a konteóvonatra felültek a politikusok is, hogy egymásra mutogatva saját népszerűségüket növeljék. Donald Trump az akkor regnáló amerikai elnök, a járvány kezdetekor kijelentette, hogy a koronavírus Kína műve, Kína pedig az amerikaiakat vádolta azzal, hogy ők fejlesztették ki a vírust. Ha még a helyzet nem lett volna eléggé feszült, hogy két nagyhatalom egymásra adja az utat, megérkezett Oroszország is a geopolitikai ringbe: az orosz lapok mindkét nagyhatalmat megvádolták azzal, hogy egyszerre fejlesztették ki a Covid 19-et.

A Közel-Keleten természetesen Izraelt és az USA-t sejtették a gonosz háttérhatalmi mesterkedések mögött

Az 5G terjeszti a vészt

Több országban, a lakosság körében erős a bizalmatlanság az új technológiával kapcsolatban
fotó: Pixabay

Az elmélet alapja az, hogy Vuhan az első olyan városok között volt, ahol 5G-tornyok voltak felszerelve. A népszerűvé vált konspirációs elmélet először a közösségi médiában kezdett el terjedni , amely szerint az új mobilhálózati technológia terjeszti a vírust. Ha bárki kételkedne abban, hogy ez az elmélet téves, akkor mindenképp tudnia kell, hogy a Covid 19. egy légúti megbetegedés, amely elsősorban emberi érintkezésen keresztül terjed, az elektromágneses hálózatok sugarain keresztül meglehetősen nehezen.

Korábban a New York Times cikkezett arról, hogy ennek az elméletnek politikai indíttatásai is lehetnek, hiszen az 5G önmagában egy olyan csúcstechnológia, amely segítségével jóval gyorsabb eléréseket tudunk produkálni a készülékeinken, amit gazdasági előnyként tudnak használni azok az országok, akik rendelkeznek ezzel a technológiával, szemben azokkal, akik nem.

A vakcinák módosítják a genetikai kódunkat

Sokak szerint az oltások módosítják a genetikai kódunkat
fotó: Forrás: Youtube / COVID-19 vaccine

A nagy gyógyszer-vállalatok még neki sem álltak kifejleszteni a vakcinákat, az oltásellenesek már ekkor akcióba lendültek és elkezdtek olyan teóriákat gyártani, amelyek azt bizonygatták, hogy az oltások károsak és természetellenesek.

A Pfizer és a Moderna esetében merültek fel a leginkább kételyek, hiszen ezek már új technológiával készültek.

„Bill Gates az oka mindennek…”

Bill Gates korábban már felhívta a figyelmet ara, hogy fe kell készülni egy esetleges világjárványra
fotó:

Adam Fannin egy floridai lelkész YouTube videókban kezdte azt hirdetni , hogy a következő Antikrisztus egyesíteni fogja a világot egyetlen pénzügyi gazdasági rendszerben és egyfajta „világkormányt” hoz létre. Bill Gates a Microsoft cég alapítójaként és tulajdonosaként óriási befolyással bír a világ működésére, legalábbis ami a technológiát illeti, így könnyen beleszorítható a „Antikrisztus” szerepbe.

2017-ben Münchenben egy biztonsági konferencián Gates azt mondta, hogy „világunk szorosabban kapcsolódik egymáshoz, mint azt a legtöbb ember gondolná” Ez mellett felhívta a figyelmet arra, hogy egy globális világjárványra való felkészülés legalább annyira fontos, mint az éghajlatváltozás vagy a nukleáris katasztrófára elkerülése.

Utólag ezek a mondatok jóslatnak tűnhetnek, amelyekre az olyan fanatikusok, mint Adam Fannin egyszerre ráugrottak és a közösségi médiában maximumra kapcsolták az áltudományos eszmefuttatásokat. Faninnak van olyan videója, ami 1,8 milliós megtekintést ért el. Ebben arról beszél, hogy Bill Gates beültethető eszközökön dolgozik, amelyek „digitális tanúsítványokkal” rendelkeznek. Szerinte az oltóanyagok károsak és „tele vannak mocskos vegyszerekkel és abortált magzatokkal”.

Egyébként nem Fannin az egyetlen, aki a Microsoft alapítóját az összeesküvéselméletek fókuszába helyezi, hiszen nem ez az egyetlen konspiráció, az üzletember körül. Vannak olyan tézisek, amelyek szerint a Gates által létrehozott Microsoft az illuminátusok találmánya , mások fenntartások nélkül hisznek abban, hogy az üzletember vírusellenes szerekbe fektet be Afrika gyarmatosításának eszközeként.]Egyesek pedig elhivatottan hirdetik, hogy Gates vakcinákat használ a világ „ sterilizálására ” és „elnéptelenítésére.

A tudomány képviselői a koronavírus-járvány kitörése óta igyekeznek kordában tartani az oltásellenes és áltudományos hangokat, de ennek ellenére mindig vannak olyanok, akik megtalálják a módját annak, hogy miként táplálják kételyeket az emberekben.

Hozzászólások (21)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

Ddd911: *ng*m *s m*gk*rd*zh*tt*k v*ln*. N*m t*d *nny*t *szt*n* h*gy b*cs...
Az embereket nem a korrupció, hanem a saját anyagi helyzetük érdekli
kommentolvasó: Gy*rcs*ny F*r*nc m*n*szt*r*ln*k v*s*rn*p t*l*f*n*n b*sz*lt N*c*l...
Orbán Viktor felhívta Donald Trumpot, és ez hír a közmédiában
kommentolvasó: *z *rd*k sz*bj*kt*v *ld*l*, n*m p*d*g *z *bj*kt*v m*t*v*lj* * v*...
Az embereket nem a korrupció, hanem a saját anyagi helyzetük érdekli
eheti: *r*l*k h*gy v*gr* *z *ll*nz*k* k*z*s j*l*lt k*m*zd*l * D*m*s-*s ...
Márki-Zay Péterrel és Czeglédy Csabával találkozhat szombat reggel a szombathelyi vásárcsarnoknál
iszek: *z *mb*r*k*t * s*j*t zs*b*k *rd*kl*,n*m * k*rr*pc**. J*. T*l* *...
Az embereket nem a korrupció, hanem a saját anyagi helyzetük érdekli