NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Kultúra

Öt menő szombathelyi fotó, amitől szinte felrobbant az Instagram

Így hódítanak a szombathelyiek az egyik legnépszerűbb közösségi oldalon.

Van-e annál fontosabb kérdés, mint az, hogy hogyan instáznak a szombathelyiek? Na ugye, hogy nincs. Így aztán kicsit kutakodtunk, hogy aztán meglepődjünk, hogy milyen népszerű posztokkal találkoztunk a városban. Mutatunk belőlük néhányat, hogy ti is megismerjétek, melyek a legmenőbb szelfik, amik a városban készültek.

1

Ha igazán menő akarsz lenni, akkor a legelső lépés az, hogy iszol egy kávét a Balmora teraszán és utána posztolsz egyet az Instára. Szombathely viszonylag új kávézója hamar gyülekezőhelye lett egy csoportnak. Ha szeretnél szeretnél közéjük tartozni, akkor legalább ilyen posztot kell összehoznod.


2

Perl Zoli, a Falco játékosa is népszerű a közösségi oldalakon. Nagyjából akárhol lő egy képet, már ezer felett van a lájkolók száma. Itt éppen a Falco bajnoki serlegével barátkozik egy májusi Instagram-posztjában.


3

Megyünk tovább modjuk a Csónakázótóra. Na ez az a hely, ahol minden szombathelyinek van egy fotója, csak valaki titkolja, van aki posztolja. Ebben az esetben, azt hiszem, elég jó döntés volt a posztolás mellett dönteni, és ez meglátszik a lájkok számán is.


4

Egy tavaszi kép, tavaszi hangulatban, Szombathely főterén. Úgy látszik, megunták a srácok az otthoni kosztot és az újranyitás után berendeltek a Bécsiben pár szendvicset.


5

Ha valamiért nem jönne be a Balmora, de mégis szeretnél a társadalmi ranglétrán továbblépni, akkor igyál egy limonádét a Deckben. Csak ne felejtsd el a kötelező posztot megosztani a követőiddel! Példaként betettük Fannit: ha menő akarsz lenni, légy olyan mint Fanni.

Hozzászólások (21)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

miki1950 : * 40. hsz - r* v*r*m * v*l*sz*t, m*rt *z 2006 *sz*n*k * l*ny*g*....
Hende Csaba moziban járt
miki1950 : J* sz*k*s*d sz*r*nt sz*p*sd *d*s j* *ny*d*t! *rr* m*nd*g g*rj*ds...
Hende Csaba moziban járt
győzelem: *z * l*sz*z*l*k*lt *r*g sz*p*k* *ly*nk*r m*r m*g*r*l s*m t*d. *z...
Hende Csaba moziban járt
miki1950 : H* *gy d*m*kr*t*k*s v*l*szt*s*n m*gv*l*szt*tt m*n*szt*r*ln*k*t *...
Hende Csaba moziban járt
miki1950 : *rt*tl*n*l *lsz*nv*dt*k 2006- *t. B*z*ny*r* v*lt *ly*n *s. * t*...
Hende Csaba moziban járt