NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Sport

Ismét pofonokat osztottak Kőszegen

Immáron ötödik alkalommal rendezte meg a Fitt-Box Ökölvívó Egyesület a Nemzetközi Edzőmérkőzések Napját.

A rendezvény három nemzet között zajlik. Ausztriából, Szlovákiából és Magyarországról összesen 188 előnevezés érkezett, ebből pedig végül 166 ökölvívó jelent meg. 36 női és 114 férfi versenyzőnek jutott ellenfél, így összesen 75 edzőmérkőzésre került sor.

A ringben 31 elit női és férfi mérkőzést láthatott a közönség, amelyek közül 9 pár során a hölgyek, 22 pár során az urak mutathatták meg tudásukat.

Még több képért kattints!
fotó: Fitt-Box Ökölvívó Egyesület

A B ringben 23 meccsen bizonyíthattak az utánpótlásos fiúk, illetve az ifjúsági korcsoport női és férfi versenyzői. 5 pár során a lányoknak, 18 pár során a fiúknak szurkolhattunk.

A C ringben 21 mérkőzésen a serdülő és a junior korcsoportba tartozó lányok és fiúk szálltak harcba. 4 pár során a lányok, 17 pár során a fiúk vívtak izgalmas küzdelmeket.

Ezenkívül sor került számos a párosításban nem szereplő sparringra is. A mérkőzések végeredménye minden esetben döntetlen volt, de még ennek ellenére is minden ökölvívó nagyon komolyan vette a feladatot.

Még több képért kattints!
fotó: Fitt-Box Ökölvívó Egyesület

Az ilyen és ehhez hasonló események rendkívül fontosak a versenyzők felkészülésének szempontjából, hiszen versenykörülmények között mérhetik össze tudásukat korcsoportban és súlycsoportban megfelelő ellenfelekkel. Ez most különösen fontos, mivel több nagy megmérettetés is lesz a közeljövőben.

„Mi is hajtunk tovább keményen, hiszen a héten szerdán és pénteken is válogatókon veszünk részt Budapesten, szombaton Egerbe utazunk pofonpartira, és vasárnap útnak indulunk Debrecenbe, ahol elit versenyzőink a 64. Bocskai István Nemzetközi Ökölvívó Emlékversenyen szállnak harcba. Március közepéig minden hétvégén erős nemzetközi és válogató mérkőzéseken veszünk részt” – árulta el Varsányi Áron edző.

Még több képért kattints!
fotó: Fitt-Box Ökölvívó Egyesület

Hozzászólások (0)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

eheti: * v*r*t*s sz*v*r*g*k *lv*tt*k * m*nd*n*v*l*t. P*r n*pj* v*lt ...
Civilizációs törés Németországban és nálunk
miki1950 : * R*z*d*t*l m*gsz*k*tt m*n*s*g* *r*st *lv*st*m, b*r n*m *pp*n *p...
Civilizációs törés Németországban és nálunk
namsub: K*b*t*v l*st*j*, schr*d*ng*r m*csk*j*, m*gy*r*rsz*g k*rm*ny*, * ...
Kész, start: mától megint foglalható időpont Pfizerre
Katka: N*m k*k*zt*k, *lv*sd *l k* *! M*g*nt * gy*l*zk*d*s? N*m t*dsz ...
Így érdemes értelmezni a Sinopharm WHO-engedélyét
Katka: * Cs*r -P*lk*v*cs k* *s*k * p*ksz*sb*l! V*gr* k*z*tt*k *s v*n *g...
Már fideszes polgármesterek is sürgetik az ingyenes parkolás eltörlését