NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Sokkoló

Ismét gumi égett a Minerva lakópark mellett, Szombathelyen

Valaki meggyújtotta. Nem az első eset.

Szeméttűzhöz riasztották a tűzoltókat a szombathelyi Minerva lakóparkhoz. Mint kiderült, ismét egy gumiabroncs kapott lángra a lakópark melletti erdősáv szélén.

fotó: TM

A tűzoltók a Luna utca végén álltak meg. Ugyan a tűzoltóautó elfért volna az erdei úton, de két fémoszlop szűkíti le az utat, így ezektől nem tudtak a tűzig eljutni a tűzoltók.

fotó: TM

Ezúttal ez nem okozott komoly fennakadást, mivel kis tüzet kellett eloltaniuk, de a nyári szárazságban néhány perc kényszerű várakozás az útakadály megszüntetésével, vagy kerülőút választásával komoly következményekkel járhat. Az erdősáv mellett közvetlenül már családi házas övezet található.

fotó: TM

Az, hogy mi lehetett a cél a gumi meggyújtásával egyelőre nem ismert, de egy közelben lakó asszony elmondta, hogy nem az első esetről van szó.

fotó: TM

Szóba jöhetne még a gazos terület leégetése, de ahhoz viszont nem a nyirkos, párás idő kedvez. A közelben keletkezett tüzekről mi is többször beszámoltunk már, 2017. márciusában például két Wartburg is a tűz martalékává vált . Abban a cikkben műholdképen mutattuk meg, hol kellett oltani, a mostani tűz azon a képen a jobb felső sarokban „keletkezett”.

fotó: TM

Hozzászólások (0)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

zoll11: D*kt*r *r n* *dd f*l!! Gy*gy*tsd *z *mb*r*k*t, *s m*nd *l *z *...
Zacher etikája
miki1950 : N* v*gr*. M*r *d*j* v*lt Z*ch*rt - h* cs*k *ly*n f*rm*b*n *s - *...
Zacher etikája
busman: *z*rt *zt T* *s *l*sm*r*d, h*gy Gy*rcs*ny n*m *z * f*g*r* *k*t *...
A külföldön élő magyarok szavazatai miatt van veszélyben az ellenzéki előválasztás?
Rőzsike : R*v*d*n: t*tv*s F*d*SS ...
Zacher etikája
Rőzsike : * n*mz*t*ll*m*k n*gys*g* *l*pv*t**n m*gh*t*r*zh*tj* b**ll*szk*d*...
A koronavírus-járvány megmutatja, hogyan szakadnak szét a 20. század sikeres politikai és gazdasági rendszerei