NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Programajánló

Ingyen látogathatják a szombathelyi Kalandvárost a hátrányos helyzetű gyerekek

Július 27-én délelőtt kis csoportokban, cserkészek vezetésével fedezhetik fel a témaparkot.

A kezdeményezést a Jóléti Alapítvány indította, akik Szent Márton évében sem akartak megfeledkezik a hátrányos helyzetűekről és a rászorulókról. Az évhez több tervezett programmal is kapcsolódnak, a Kalandváros ingyenes látogatásának lehetősége is egy ilyen.

A "Szent Márton magához vonja az ifjúságot” elnevezésű gyermeknapot 2016. július 27-én, szerdán szervezik délelőtt 9 óra 30 és 12 óra között. A programra elsősorban kisiskolásokat és óvodásokat hívtak, de minden lurkót szeretettel várnak.

Kalandváros
fotó: Mészáros Zsolt

A nap folyamán játszóházat rendeznek a város rászoruló gyermekeinek a Kalandvárosban. A szervezők kérik az óvodákat, általános iskolákat és civil szervezeteket, hogy gyűjtsék össze a látókörükben levő nehéz gazdasági helyzetben levő családok gyermekeit, hiszen nekik csoportos játékokat biztosítanak.

A rendezésre segítőül kérték a városban működő cserkészeket, a Magyar Cserkészszövetség III. Nyugat–magyarországi Kerületének tagjait, akik július végén Szent Márton Nagytábort szerveznek a városban. Ők fogják a játékokat vezetni, és a gyermekekre felügyelni. A gyerkőcök részére egyszerű tízórait is biztosítanak a helyszínen.

Hozzászólások (0)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

zoll11: D*kt*r *r n* *dd f*l!! Gy*gy*tsd *z *mb*r*k*t, *s m*nd *l *z *...
Zacher etikája
miki1950 : N* v*gr*. M*r *d*j* v*lt Z*ch*rt - h* cs*k *ly*n f*rm*b*n *s - *...
Zacher etikája
busman: *z*rt *zt T* *s *l*sm*r*d, h*gy Gy*rcs*ny n*m *z * f*g*r* *k*t *...
A külföldön élő magyarok szavazatai miatt van veszélyben az ellenzéki előválasztás?
Rőzsike : R*v*d*n: t*tv*s F*d*SS ...
Zacher etikája
Rőzsike : * n*mz*t*ll*m*k n*gys*g* *l*pv*t**n m*gh*t*r*zh*tj* b**ll*szk*d*...
A koronavírus-járvány megmutatja, hogyan szakadnak szét a 20. század sikeres politikai és gazdasági rendszerei