NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Időjárás

Ilyen időnk lesz szerdáig: napokra bontott előrejelzés

Nem az időjáráson múlik a hosszú hétvégénk sikere.

Vasárnap

Éjszaka nyugat felől átmenetileg megnövekszik, majd vasárnap reggeltől gyorsan csökken a felhőzet, és többórás napsütés várható. Csapadék nem lesz. A déli szél szombaton csak a Kisalföldön, vasárnap másutt is megélénkül, néhol meg is erősödik.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 12 és 17 fok között valószínű.  A legmagasabb nappali hőmérséklet vasárnap 27 és 33 fok között alakul.

Hétfő

Napos idő lesz, északnyugaton gomolyfelhőkkel, délen, délkeleten pedig kevés fátyolfelhővel. Az esti órákban északnyugatra besodródhat egy-egy zápor, zivatar. A délkeleti szél helyenként megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 13 és 20, a legmagasabb nappali hőmérséklet 29 és 34 fok között alakul.

Kedd

Általában derült, napos időre van kilátás, csupán északnyugaton képződhet több gomolyfelhő. Az esti, éjszakai órákban néhány helyen előfordulhat zápor, zivatar. Mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 14 és 20, a legmagasabb nappali hőmérséklet 30 és 34 fok között alakul.

Szerda

A fátyol- és gomolyfelhők mellett több-kevesebb napsütés várható. A nyugati és északi megyékben zápor, zivatar előfordulhat, másutt kicsi a csapadék kialakulási esélye. Az északira, északnyugatira szél több helyen megerősödik, a Dunántúlon viharos széllökések is lehetnek. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 16 és 22, a legmagasabb nappali hőmérséklet nyugaton 25, kelete 34 fok körül alakul.

Forrás: OMSZ

Hozzászólások (0)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

TheOldBarbers: *nny*r* *z*rt n*k*d s*ncs *g*z*d. * k*r*kp*r *t * f**tt*l p*rh*z...
„Újperintben sikerült ismét nagyot alkotni” – Furcsa megoldás a bicikliúton
mikornyicki: *k*s p*ld*j*, h*gy m**rt k*ll*n* m*n. Kr*ssz v*zsg* * k*r*kp*r*s...
„Újperintben sikerült ismét nagyot alkotni” – Furcsa megoldás a bicikliúton
iszek: *z *s f*d*szny*k- f*d**t*. *z*kn*k * f*tb*ll *z *ls* ( v*gy cs*k...
Az M4 Sport futballszakértője elképesztő érzéketlenséggel nyilvánult meg Eriksen rosszulléte után
TheOldBarbers: *gy *jj*bb *rd*k*ss*g: * P*sk*s T*v*d*r *t k*r*kp*r*s k*zl*k*s*s...
„Újperintben sikerült ismét nagyot alkotni” – Furcsa megoldás a bicikliúton
jobboldal: L*m l*m! *sm*t * v*kc*n* v*n f* t*r*t*k*n! *tt *z *gy*k h*zz*sz*...
Pfizer és Moderna: a vártnál több a szívizomgyulladás a fiatal férfiaknál